Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megindokolnom, hogy miért nem akarok ismerkedni vele? Mire jó ez?
"Miért kell megindokolnom, hogy miért nem akarok ismerkedni vele? Mire jó ez?"
Mert sérti az önérzetét a nemleges válasz.
" és megírtam, hogy nem szeretnék ismerkedni."
Nem éppen ezt kellett volna írnod neki kérdező.Ez pontosan olyan válasz, ami további kérdést(seket) szülhet a lány részéről.
Ugyanis:
-az ember azért van társkeresőn, hogy ismerkedjen
-addig hajlandónak mutatkoztál ismerkedni, amíg nem kaptad meg a fényképét, utána érdekes módon már nem. :D
Helyes válasz:nem talállak vonzónak a magam számára, így veled nem szeretnék a továbbiakban ismerkedni.
Nem ártana az őszinteség, egyenesség műfaját elsajátítani, enélkül mindig így fogsz járni.
Így is megbántódhat a másik fél, de legalább neked tiszta lesz a lelkiismereted.A többi az ő problémája.
Mondjuk,ha kép küldése után valaki azt mondja,hogy nem szeretne ismerkedni...szetintem tök egyértelmű. De megírhatod neki,hogy nem az eseted. Csak sajnos 80% esélyed van rá,hogy még ő lesz megsértve,mert őszintén megmondtad.
Nekem eddig csak olyan volt,hogy aki magyarázatot követelt,sosem tudta elfogadni az indokot. Mert felszínes vagyok meg ilyen meg olyan r*bi. Az előtt két perccel meg még szimpatikus,csinos stb..dehát nyilván ő is a külső miatt írt rám..na mindegy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!