Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódok hozzá, ha éretlen és néha kimondottan ellenszenves, és nem akarok vonzódni hozzá?
Mikor megismertem (pár éve), már az elején eléggé megtetszett, megkedveltem, de ahogy jobban megismertem, rájöttem, hogy számomra túlságosan éretlen a viselkedése, kissé felszínes is, és emiatt nem is passzolnánk amúgy sem össze.
Nem is volt eszemben egy jó ideig ezek miatt, túltettem magam rajta szépen. De nemrég mégis elkezdtem újra vonzalmat érezni, bizonyos tekintetben kedvelem is azért, de közben meg ugyanakkor csinál olyanokat, ami miatt nem kedvelem, antipatikus, idegennek érezném magam vele, és kimondottan távol akarok maradni tőle...
Szóval az eszemmel tudom, hogy nem akarom. Legutóbb viszont úgy éreztem, hogy ő is vonzódik, lehet emiatt jött ez most elő, amit egyszer már eltemettem? Ott van egy kölcsönös vonzalom, de nem akarom, mert tudom, hogy nem illünk egymáshoz?
Miért nem tudnak az érzések igazodni az észhez? Miért? Miért tetszik valaki, akivel tudod, hogy úgysem működne?
Tudom, idióta hormonok..
Nekem is volt így egy sráccal. Fogalmam sincs, miért vonzott annyira. Egy infantilis hülye volt, külsőre se jött be, ráadásul hülyén is öltözködött (mint egy kamasz, és sokszor úgy is viselkedett, 30-x évesen).
És ez nem csak fellángolás volt részemről, hanem tényleg bele voltam zúgva, felnőtt fejjel.
Attól, hogy a személyisége nem jön be, fizikailag még vonzódhatsz hozzá. Ráadásul benne van az is, hogy nem múlt el teljesen az a korábbi tetszés, csak pár idegesítő dolga miatt elnyomod.
Ha ez egy film lenne, biztos jobban megismernétek egymást és összejönnétek, csak mondom :D
1, nem tudom, annyira azért nem nagy szám a másik mások szerint.. Úgy vagyok mint a 2. kb. Én is így éreztem.. Ha csak puszta külső lenne, már rég elfelejtettem volna sztem, az nem tud így benned maradni.
Szánalmasnak érzem magam. És igen, elnyomtam jó mélyen, mert csak fájdalom lenne ebben. Egy ilyen embernek átadni magad felett a kontrollt? Mert ha nem nyomnám el, én azzal az érzelemviharral, kontrollvesztéssel nem bírnék el. Kemény munka volt elnyomni… már azt hittem betonbiztos, de mintha a másik oldalon is lenne vmi, és fel repedezett egy pillanatra bennem vmi.
3 igen de a filmben az happy end. :) A való életben meg ha össze is jönnénk, nem működne, fájna, elcsesznénk 1-2 évet egymás életéből Max és elköszönnénk.. én meg már stabilitást, családot szeretnék lassan, egy érett férfivel, nem egy éretlen hgyerekkel szórakozni amikor tudom h nincs értelme. Utálom ezt az egészet.
Ja, és ráadásul senkinél nem éreztem a mellkasomban ilyen fura érzést, mint amikor belenyilal. Senkinél.
Pedig vonzódtam már nagyon máshoz, tényleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!