Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés ha sok dicséret és közeledés ellenére sem akarok már inkább kapcsolatot, mert nem bírnám elviselni ha a barátom más szép nőket nézegetne?
A karantén alatt volt időm gondolkodni, túl sok is, hogy jobb lesz nekem kapcsolat nélkül mert annyira féltékeny vagyok, hogy nem bírnám elviselni ha a barátom csak meglatna egy másik szép nőt?
Nem tudom miből fakadhat ez nálam, most 28 vagyok, sokan 18-nak néznek most is, régebben táncosnő voltam, klippekben, fellépéseken, cirkuszban, nagyon sok közeledést és dícséretet kaptam férfiaktól és magasztaltak, jól bántak velem.
Ennek ellenére én nem akarom azt átélni hogyha összejönnék valakivel , egyszer csak azt mondaná előttem hogy xy a világ legszebb nője(szakítanék azonnal), vagy azzal a tudattal élni hogy szupermodelleket(pedig sokuk nem is bombanő kategória), vagy hollywoodi színésznőket nézeget a telefonján… ez csak egy példa.
Még soha nem mondtam el ezt senkinek, de régóta őről ez a gondolat. Pedig meg vagyok magammal elégedve, bár nagyon kritikus is vagyok, kiskoromban majd aztán a munkám során mindig elvárták hogy tökéletes legyek.
Én nem is értem hogy a sok házas nő hogy küzd meg ezzel a gondolattal…
Mennyi elnyomott magyar :D
El tudlak képzelni titeket :D
Ideir egy szép nő es máris borul minden fejben
"Ideir egy szép nő es máris borul minden fejben"
Itt senki sem látta, hogy te valóban szép vagy. Lehet az vagy pár ember szerint, de a belsőd viszont rohadt csúnya. A szépséged meg idővel megfakul, sokra nem mész vele. Össz-vissz ennyi értékre nem vágnék fel ennyire a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!