Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy honapja letiltott, ha ra irok egy uj profilbol van esely hogy meglagyul a szive? 22L
Csinalok egy uj messenger fiokot es onnan ra irok....nem birok magammal. Eltelt egy honap abban bizok hogy kicsit meglagyul a szive. Van esely?
Csak annyit irnek
"Szia. Bocsanat hogy nem tudom megerteni hogy nem akarsz velem beszelni, ez azota sem valtozott es soha nem is fog?
Sajnos nem tudok tullepni ezen, kerlek gondold at"
Nem erdekel ha gaznak gondoljatok, szerelmes vagyok nem erdekel a buszkeseg kockaztatni akarok

Nem fog menni, ha így próbáljátok lebeszélni.
A tuti módszer, ha arra gondolsz, hogy aki ilyet képes veled csinálni, az nem lehet a te igaz szerelmed, nem hozzád való, te jobbat érdemelsz nála. Olyat, aki tudja, mikor mit gondolsz komolyan, aki ismer annyira, hogy tudja hogyan érzel, mire lennél képes és mire nem. Valódi párt, igaz szerelmet szeretnél ugye? Szerinted ez belefér az igaz szerelem kategóriába? Viselkedne így veled a szerelmed? Mondana ilyet az, aki igazán hozzád való?
Ezeket gondold végig, rá fogsz jönni, hogy ugyan ez fáj, ami teljesen érthető, de nem nagy a veszteség, mert ez még nem az igazi szerelem, és jönni fog, nagyobb, erősebb érzés, olyan, akivel nagyon egy húron pendültök!
Ez meg kell a csudának, nem volt valódi, csak annak tűnt. Idővel ez a gondolat helyre fog rázni:)

Az lehet hogy te akarod őt, de ő már többet sose akar téged és ezt rengetegszer elmondta.
Felkeresed újra és újra más profilból és mégjobban távol tartod magadtól.
Ilyen helyzetben az írás, keresés, zaklatás, stb... nem hat.
Még ha beteg is vagy ezzel csak magadnak ártasz, hagyd békén, mert ennek már semmi jövője nem lesz és semmi jó nem fog ebből ki sülni.
Amit pedig te csinálsz azt nem szerelemnek hívják.
Csinálhatsz bármit, de őt nem érdekled és nem is fogod ami érthető.
Volt nekem is hogy letiltottam egy srácot és kamu profilból irogatott, minden nélkül elgondolkoztam a feljelentésen és sosem reagáltam az ilyenekre.
Mást nem tudsz csinálni mint elfogadni és amíg nem fogadod el addig ebben maradsz.
Reménytelenül ragaszkodsz egy olyan emberhez akit nem érdekelsz.

"Nem erdekel ha gaznak gondoljatok, szerelmes vagyok nem erdekel a buszkeseg kockaztatni akarok"
Akkor mi a faxnak tettél fel kérdést?

#18:
Van hogy nekem is ezt kell írnom már kínomban, mikor valaki ennyire erőszakos. Volt/van is rá példa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!