Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy honapja letiltott, ha ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy honapja letiltott, ha ra irok egy uj profilbol van esely hogy meglagyul a szive? 22L

Figyelt kérdés

Csinalok egy uj messenger fiokot es onnan ra irok....nem birok magammal. Eltelt egy honap abban bizok hogy kicsit meglagyul a szive. Van esely?

Csak annyit irnek

"Szia. Bocsanat hogy nem tudom megerteni hogy nem akarsz velem beszelni, ez azota sem valtozott es soha nem is fog?

Sajnos nem tudok tullepni ezen, kerlek gondold at"

Nem erdekel ha gaznak gondoljatok, szerelmes vagyok nem erdekel a buszkeseg kockaztatni akarok

2022. márc. 4. 12:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Hamarabb nézne "őrültnek" és tiltaná le ezt a kamu profilt is válasz nélkül, mintsem hogy ez célt érne.

2022. márc. 4. 12:45
 2/19 anonim ***** válasza:
99%
Ha akarna valamit, már keresett volna. Ezzel a viselkedéssel csak jobban eltaszítod.
2022. márc. 4. 12:47
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Nem, és ez valahol zaklatásnak számít.
2022. márc. 4. 12:52
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
Te leszel a bolond zaklató... Feleslegesen alázod magad.
2022. márc. 4. 12:54
 5/19 anonim ***** válasza:
98%

Nem, inkább zaklatásnak venné, teljesen érthetően.

Ha így írna rám olyasvalaki, akit korábban letiltottam, akkor válasz nélkül ismét letiltanám.

24/L

2022. márc. 4. 13:05
 6/19 anonim ***** válasza:
12%
Miért nem hivod fel? Akar nem saját telefonról?
2022. márc. 4. 13:06
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező!

Ezt a kérdést már egyszer kiírtad az emberek kategóriában. Ott a #6 válaszodban kifejtetted, hogy bipoláris zavarod van. Szerintem pszichológussal beszéld meg ezt az egész problémát, mert ha ez átmegy zaklatásba a részedről, akkor "megütheted a bokádat".

Linkelem az előző kérdésedet, a többieknek érdemes elolvasni!

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1162..

2022. márc. 4. 13:13
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha tényleg szereted, akkor tiszteletben tartod a döntését és egy életre békén hagyod. Minden más csak önző vetítés.
2022. márc. 4. 13:19
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Használjon ön is "Dahmer" szívlágyítót. (Henkel minőség!)

Amúgy meg hagyd békén, ennek semmi értelme nincs, magad alatt vágod a fát.

2022. márc. 4. 13:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt el kell fogadnod. Mint írták, ha szereted azért tartod tiszteletben. Illetve ha zaklatod, azzal csak még messzebbre lököd. Nincs olyan verzió, hogy ráerőlteted magad. Csak azt tartják értékesnek, aki önmagát is annak tartja, de még ez sem egy recept ahhoz, hogy újra megszeressen, viszont ennek ellenkezője tuti recept arra, hogy... szóval amiért letiltott. Tudom, hogy nehéz, de az egyetlen esély, ha rendbe szeded magad és boldognak tűnsz nélküle, aztán vagy jelentkezik vagy sem, de mire ez sikerül, valószínűleg ki is gyógyulsz. Ne fuss olyan után, aki nem értékelt, mert még kevésbé fog és te is önmagadat.
2022. márc. 4. 13:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!