Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy honapja letiltott, ha ra irok egy uj profilbol van esely hogy meglagyul a szive? 22L
Csinalok egy uj messenger fiokot es onnan ra irok....nem birok magammal. Eltelt egy honap abban bizok hogy kicsit meglagyul a szive. Van esely?
Csak annyit irnek
"Szia. Bocsanat hogy nem tudom megerteni hogy nem akarsz velem beszelni, ez azota sem valtozott es soha nem is fog?
Sajnos nem tudok tullepni ezen, kerlek gondold at"
Nem erdekel ha gaznak gondoljatok, szerelmes vagyok nem erdekel a buszkeseg kockaztatni akarok
Nem.
Hamarabb nézne "őrültnek" és tiltaná le ezt a kamu profilt is válasz nélkül, mintsem hogy ez célt érne.
Nem, inkább zaklatásnak venné, teljesen érthetően.
Ha így írna rám olyasvalaki, akit korábban letiltottam, akkor válasz nélkül ismét letiltanám.
24/L
Kedves kérdező!
Ezt a kérdést már egyszer kiírtad az emberek kategóriában. Ott a #6 válaszodban kifejtetted, hogy bipoláris zavarod van. Szerintem pszichológussal beszéld meg ezt az egész problémát, mert ha ez átmegy zaklatásba a részedről, akkor "megütheted a bokádat".
Linkelem az előző kérdésedet, a többieknek érdemes elolvasni!
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1162..
Használjon ön is "Dahmer" szívlágyítót. (Henkel minőség!)
Amúgy meg hagyd békén, ennek semmi értelme nincs, magad alatt vágod a fát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!