Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a "Jóistenbe" lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a "Jóistenbe" lehet ennyit csalni optikailag? Férfiak, ti nem érzitek becsapva magatokat ha ilyent tapasztaltok? (kép)

Figyelt kérdés

A lány instán, sminkkel és jó szögből:

[link]

Élőben, mindenféle csecse-becse nélkül:

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 25. 16:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen butus, megvezethető férfiakat csak sajnálni tudom. A való életben kéne nezelődni, nem Instagramon. Akkor lenne fogalmatok, hogy néznek ki az átlagos nők akár sminkkel, akár smink nélkül. Az alkalmazást, amivel szerkesztik a képeiket, Faceappnak hívják.
2022. febr. 25. 21:17
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

#40:

Jó hát azért annak sincs valami jó ízlése, aki ilyeneket tart etalonnak - a filtertől függetlenül. Filterrel is egy ózdi diákmunkás lánynak néz ki, aki a Mekiben spórolgatja az aprópénzt az ízléstelen cigánytetoválásaira. Filter nélkül meg ugyanez 50 évesen napi két fütyülős és egy doboz cigi társaságában. :D

2022. febr. 25. 21:54
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Off: hogy a turoba sikerül ennyi filtert radobni? Én eddig csak sminkeset találtam.🤣(szeretném megnézni, milyen lennék normális arcszerkezettel)
2022. febr. 25. 23:28
 34/41 anonim ***** válasza:
60%
Én szoktam volt smink nélkül járni, de olyan lenéző pillantásokat kaptam, hogy na.....sminkkel már észre vesznek, látszik a tekinteteken hogy tetszem. Pedig az csak 2 fekete csík és némi szempillaspirál. 🙄🤷
2022. febr. 25. 23:31
 35/41 anonim ***** válasza:
78%
Ha a férfiaknál is elfogadott lenne a smink + filter, akkor ti is agyon szerkesztgetnétek képeiteket. Mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni.
2022. febr. 27. 06:41
 36/41 anonim ***** válasza:
69%

#35:

Szerkesztik ők is…😅

2022. febr. 27. 08:50
 37/41 A kérdező kommentje:
ugy erzem az itt valaszol nok 90%-a filterezi a kepeit :))....
2022. febr. 27. 23:11
 38/41 anonim ***** válasza:
84%
Nem szorulok rá, de ismerem a folyamatot, illetve az eszközeit ennek.😀
2022. febr. 27. 23:16
 39/41 anonim ***** válasza:
85%
Úgy érzem a kérdezőnek nem szabad a véleményével ellentétes választ írni, mert egyből besértődik. :D
2022. febr. 27. 23:26
 40/41 A kérdező kommentje:

Neharagudj utolsó, de még is mit értesz sértődés alatt? Bár ismered a szavak jeletését? :))

Arra aztán tényleg be lehet sértődni, hogy össze fogva foggal körömmel tagadtok és szépítetek egy olyan dolgot, ami egyértelmű és szánalmas.. Én csak nevetek rajatok :) Na sziasztok.

2022. febr. 28. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!