Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a "Jóistenbe" lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a "Jóistenbe" lehet ennyit csalni optikailag? Férfiak, ti nem érzitek becsapva magatokat ha ilyent tapasztaltok? (kép)

Figyelt kérdés

A lány instán, sminkkel és jó szögből:

[link]

Élőben, mindenféle csecse-becse nélkül:

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 25. 16:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
52%
Azért megnézném, hogy a fikázó kérdező teste hány fényévnyire van a kérdésben szereplő hölgyétől: [link]
2022. febr. 25. 17:54
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem fogod magad becsapva érezni, mert nem egy kategória vagytok. Az életben nem fog veled szóba állni.
2022. febr. 25. 17:55
 23/41 anonim ***** válasza:
25%

1. ezért nem sminkelek, mert brutál a különbség, és én, nőként sem szeretem a sminket

2. az insta az egy fake oldal, túl sok fake poszttal, aminek semmi értelme, csak arra jó, hogy egymásra irigykedjen a másik

2022. febr. 25. 18:00
 24/41 anonim ***** válasza:
85%

" ezért nem sminkelek, mert brutál a különbség,"

Azért egy átlag nappali smink semmi brutál különsbéget nem okoz. Az Instán látható fél kiló vakolat már más dolog.

Ha valakinek meglepetés, hogy nem málnapiros valaki szája és nem kihúzott szemekkel született, annak úgy kell :D

2022. febr. 25. 18:18
 25/41 anonim ***** válasza:
26%
A különbség tényleg nem olyan nagy. Mondjuk én inkább így is a natúr arcokba szoktam beleszerelmesedni.
2022. febr. 25. 18:21
 26/41 anonim ***** válasza:
81%

jajj, Úgy kell az olyan ostoba fiúkáknak is amúgy, akik bármit elhisznek ami az instagramon van. ;) Az az igazság, hogy az instán bárki lehet jó nő. Élőben meg az utcán egy túletetett cigánylánynak nézed..

Én ebben voltam sokkban napokig, szerencsétlen csaj kapta is az ívet minden paltformon, miután a reggeli műsorban élőben is megjelent ( addig csak instán volt képeken látható):

[link]

Jaaa, ez a csaj állítólag 27 éves(!!!), ahhoz képest mindenki 40-esnek saccolta a valós megjelenése alapján.. Brutális, mennyire kamuvilág az egész instakirakat. :-)

Egyébként ezeket a csajokat sem értem, nekem is van olyan ismerősöm, akire rá se lehet ismerné a képei és saját valója között.. Hihetetlen.. :D

2022. febr. 25. 18:58
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Döbbenet.

Az egész socmedia ilyen. Ráadásul vannak fotogén emberek, és vannak, akiket nem szeret a kamera. Marketplace-en szoktam vásárolni, egy fiatal nővel üzleteltem. A szokásos megcsinált profilképre egyáltalán nem hasonlított élőben! Bezzeg rólam egy normális fotó nincs, a szelfiken 50 évesnek nézek ki, élőben meg mindig 5-6 évvel fiatalabbnak gondolnak. ( 43 vagyok) Ez a férfisors. Vagy kipattintott dokkmunkás alkat valaki, vagy szenvedhet a fotókkal, hogy ne németszilárd, vagy Matula bácsi legyen a képen.

2022. febr. 25. 19:21
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

De szerinted ezzel kit csapnak be? Maximum az instájukat nézegető random Rejsz Ricsiket, akikért tök mindegy.

Ha valaki összejön bármilyen lánnyal, akkor cirka 2 hét után ígyis-úgyis látni fogja smink nélkül, nem akkora zsákbamacska ez. Plusz az a smink, ami fotón wow hatást kelt, élőben, közelről kib.szott ijesztő, ezt mindenki tudja, ezzel senki nem ver át senkit.

2022. febr. 25. 20:18
 29/41 anonim ***** válasza:
20%
Nekem pl kifejezetten szép arcom van, de néhány feature miatt (genetikailag karikás szemek, szőke ergo alig látszó szempillák és szemöldökök, nulla pigment az ajkakon) nálam egy pici smink is hatalmas különbséget tesz. De minthogy a férjem minden áldott reggel és este smink nélkül lát, nem gondolom, hogy akkora fondorlat és ármány lenne ez a részemről vele szemben :D A többiek meg kit érdekelnek ilyen szempontból..
2022. febr. 25. 20:23
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

#26 Fecsó Beáján én is csak kamilláztam amikor megláttam abban a műsorban :D Mintha egy Balázs Kláriba oltott Rába Tímea lenne, amivel nem őket akarom megbántani mert mind a ketten nagyon dögös csajok, Klárikát imádom, de 50 illetve 60 pluszosak. Hogy ez a nő 27 éves, az döbbenet.

De tudok jobbat. Ismeritek Coconut Kittyt? Na az egy 38 körüli nő, Diana nemtudommi az igazi neve, és kislánynak filterezi magát a Coconut Kitty nevű instáján. És az a durva, hogy még a valós életkoránál is egy évtizeddel idősebbnek néz ki igazából, egy amolyan jól karbantartott 50 körüli fitneszmaminak.

Nincs instám, de a googleba beírva hogy coconut kitty real face is kiad egy csomó képet.

Itt egy kép a kreatúráról amire a látens pedók élvezkednek pedig nem is létezik, meg a valódi külsejéről:

[link]

2022. febr. 25. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!