Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy elfogadhatóbb a tapasztalatlanság, hogy a férfi nem vált incellé, nőgyűlölővé, hanem elvei voltak és nem akart bárkivel párkapcsolatot, csak nem volt még szerencséje kölcsönöset találni?
El kell keserítselek titeket csajok!
Az incel még mindig nem egyenlő a nőgyűlölővel
Tehát ha valakit emiatt elfogadtok, akkor egy incelt fogadtok el. Húú micsoda szégyen mi?
Majd kiheveritek
5-ös:
Fejtsd ki az incelséged meglátásait és rámutatok, hogy melyik rész nőgyűlölő benne.
Nem rólam van szó 6#
Tőlem függetlenül. Hiszen én nőgyűlölő vagyok, de nem is vagyok incel, szóval velem jönnöd felesleges. Egyszerűen jól ismerem már ezt a réteget, és pontosan tudom hogy nem a nőgyűlölet a lényegi jellemvonásuk. Sokszor épp ellenkezőleg
7 érdekes, hogy az oldalon mégis rendre kiderül, hogy csak ott van a negatív általánosítás mind a nők, mind a sikeres férfiak felé és az agresszió.
Ahogy a mindenféle pill oldalakon is. Akkor?
Az eredeti jelentése teljesen semleges a szónak, mégis a tapasztalat azt mutatja, hogy aki incelnek vallja magát, amögött ott vannak ezek a negatív érzelmek, tulajdonságok.
"érdekes, hogy az oldalon mégis rendre kiderül, hogy csak ott van a negatív általánosítás mind a nők, mind a sikeres férfiak felé és az agresszió."
Nagyon érdekes
Ezek a dolgok (ellenük irányuló negatív általánosítás, agresszió)
pont az incelek ellen jellemző leginkább, és természetesen ezt adják itt vissza is.
Őket sem kell félteni persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!