Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a "Jóistenbe" lehet ennyit csalni optikailag? Férfiak, ti nem érzitek becsapva magatokat ha ilyent tapasztaltok? (kép)
A lány instán, sminkkel és jó szögből:
Élőben, mindenféle csecse-becse nélkül:

#13:
De ez azzal sem az… Sajnos. Abszolút nem a vonzó kategória. A Studio 54 padlóján fetrengő félhullák jutnak róla eszembe egy heroin + kokainos River Phoenix buli után.🤷♀️

#16:
Nekem egy Krasznai által szétműtött Topanga Lawrence jutott eszembe a Kis gézengúzból.😀

Inkább te vagy csak hülye, ha azt hiszed, mindenki ugyanúgy néz ki talping sminkben, profi fotón, mint a való életben egy baleset után feküdve, vagy egy kiadós edzés után.
Vissza kéne térni a való életbe.

Nem akarok álszentnek tűnni, de én nőként simán le tudom venni az első képről is, hogy finoman szólva nem egy fullos nőről beszélünk...
Annyira vicces, mikor férfiak meglepődnek azon, hogy mi van a smink alatt, közben tök nyilvánvaló, mire lehet számítani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!