Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a "Jóistenbe" lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a "Jóistenbe" lehet ennyit csalni optikailag? Férfiak, ti nem érzitek becsapva magatokat ha ilyent tapasztaltok? (kép)

Figyelt kérdés

A lány instán, sminkkel és jó szögből:

[link]

Élőben, mindenféle csecse-becse nélkül:

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 25. 16:10
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Jól besértődtetek :)
2022. febr. 25. 16:56
 12/41 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én egy àrva sértődött lelket sem làttam itt, kedves Kérdező! Sőt, a topikhoz mérten kultúràlt vàlaszok érkeztek.
2022. febr. 25. 17:00
 13/41 anonim ***** válasza:
90%
Nem az ilyen nőket kell megcélozni. Én például smink nélkül is szépnek tartom magam.
2022. febr. 25. 17:00
 14/41 anonim ***** válasza:
76%

#13:

De ez azzal sem az… Sajnos. Abszolút nem a vonzó kategória. A Studio 54 padlóján fetrengő félhullák jutnak róla eszembe egy heroin + kokainos River Phoenix buli után.🤷‍♀️

2022. febr. 25. 17:04
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Az Insta nem társkereső. Agyonfilterezett képek vannak fent. Férfiaknál ugyanúgy.
2022. febr. 25. 17:07
 16/41 anonim ***** válasza:
73%
#14 Igen, nem csoda, hogy fél napot kell izzadnia egy fotóért. Alapból az a feltöltött száj... Mint egy strandon használt karúszó... Nem csodálom amúgy, hogy a férfiaknak elmegy ettől a kedve. Lemossa a sminket oszt bepromóz az arcával egy harmadosztályú horrorfilmet.
2022. febr. 25. 17:10
 17/41 anonim ***** válasza:
74%

#16:

Nekem egy Krasznai által szétműtött Topanga Lawrence jutott eszembe a Kis gézengúzból.😀

2022. febr. 25. 17:12
 18/41 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ezen a nőn az insta képeken is látszik, hogy nincs túl szép arca. Max a bőre lehet meglepő, hogy milyen problémás smink nélkül, de az elég nyilvánvaló, hogy nem kifestett szemmel meg szemöldökkel bújt ki az anyjából.
2022. febr. 25. 17:17
 19/41 anonim ***** válasza:
89%

Inkább te vagy csak hülye, ha azt hiszed, mindenki ugyanúgy néz ki talping sminkben, profi fotón, mint a való életben egy baleset után feküdve, vagy egy kiadós edzés után.

Vissza kéne térni a való életbe.

2022. febr. 25. 17:43
 20/41 anonim ***** válasza:
89%

Nem akarok álszentnek tűnni, de én nőként simán le tudom venni az első képről is, hogy finoman szólva nem egy fullos nőről beszélünk...

Annyira vicces, mikor férfiak meglepődnek azon, hogy mi van a smink alatt, közben tök nyilvánvaló, mire lehet számítani. :D

2022. febr. 25. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!