Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofátlanság lenne ilyet kérni a páromtól?
Figyelt kérdés
Van egy örökölt lakásom, amit ki akarok nyáron adni. Jelenleg nem lakik benne senki, mivel a párommal összeköltöztünk, kettőnknek kicsi lenne egy egyszobás lakás. A kiadás előtt picit fel szeretném újíttatni. A párom bátyja kőműves, évek óta külföldön élnek a párjával. Áprilisban jönnek haza 3 hétre, jó lenne, ha ezalatt a konyhában, illetve az erkélyen pár munkálatot elvégezne, ami szerintem kb. 3-4 napot venne maximum igénybe. Az anyagokat megvenném én, csak meg kellene csinálni, amit szeretném, ha ő csinálna meg. Körbeérdeklődtem nem egy mesternél, eszméletlen árakon dolgoznak, ennyit tudnék így spórolni. Hogy hozzam fel ezt a páromnak, hogy beszéljen erről a tesójával? Vagy én beszéljem meg inkább vele?2022. febr. 23. 15:38
51/55 anonim válasza:
Kerdezo! Ennyi egyontetu valasz utan sem esik le, hogy ezt el kene engedned?
52/55 anonim válasza:
Annyira várom azt a felégést te jó isten. Kéne egy kandikamera.
Azért a vicces az amikor a tb ügyintéző (ami okj)
Majd én azt jobban tudomba rámodja egy burkoló munkájáta hogy jah “ez 3 nap maximum”.
Tisztázzuk már drága hogy amit te csinálsz az egy nulla
53/55 anonim válasza:
" 3-4 napot "
Az is pofátlanság, de bőven lenne az a duplája is.
54/55 anonim válasza:
Elmeséled, milyen 3-4 napos KŐMŰVES munka van egy egyszobás lakásban?
55/55 anonim válasza:
Most akadtam ra erre a kerdesre...
Hat kerdezo van am bor a pofadon..nem mondom...
A komuves melo (csaladban is van) nem egy irodai munka, ahol egesz allo nap a popodon csucsulsz!
Hazajon..orul, hogy vegre pihenhet, erre fel alljon neki es a te kecodat ujjitgassa- tok ingyen.
Igy vagnalak ki, mint macskat sz@rni.
Te szamito kis *****!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!