Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofátlanság lenne ilyet kérni a páromtól?
Figyelt kérdés
Van egy örökölt lakásom, amit ki akarok nyáron adni. Jelenleg nem lakik benne senki, mivel a párommal összeköltöztünk, kettőnknek kicsi lenne egy egyszobás lakás. A kiadás előtt picit fel szeretném újíttatni. A párom bátyja kőműves, évek óta külföldön élnek a párjával. Áprilisban jönnek haza 3 hétre, jó lenne, ha ezalatt a konyhában, illetve az erkélyen pár munkálatot elvégezne, ami szerintem kb. 3-4 napot venne maximum igénybe. Az anyagokat megvenném én, csak meg kellene csinálni, amit szeretném, ha ő csinálna meg. Körbeérdeklődtem nem egy mesternél, eszméletlen árakon dolgoznak, ennyit tudnék így spórolni. Hogy hozzam fel ezt a páromnak, hogy beszéljen erről a tesójával? Vagy én beszéljem meg inkább vele?
Kérdező, az a 3 hét, amit itthon fognak tölteni, úgy elmegy, mint a huzat. Tapasztalatból írom. Még nem is lesz elég körbelátogatni jóbarátokat, családot, elintézni ezt-azt (pl. én csak Magyarországon megyek fodrászhoz, fogorvoshoz, ilyenek.) És azért pihizni sem lenne rossz pár napig.
2022. febr. 23. 16:36
32/55 anonim válasza:
1. Az is pofátlanság hogy ingyen akarod dolgoztatni. Nyilván ha nem akarsz szakembernek fizetni érte akkor valami drága melorol van szó, ami esetleg 100 ezreket jelentene. Ekkora szivesseget nem kérünk. Ha arról lenne szó hogy csereljen ki egy csaptelepet az más, de ennél nagyobbat nem illik.
2. Szabadság alatt az ember pihenni akar nem pedig ingyen dolgozni.
3. Nem biztos hogy ami szerinted pár nap az tényleg pár nap lenne.
2022. febr. 23. 16:36
33/55 anonim válasza:
Ha én 3 hétre hazajönnék piheni egy év meló után, melegebb éghajlatra küldenék mindenkit, aki valami munkára akar rávenni.
2022. febr. 23. 16:39
34/55 anonim válasza:
Ja, hogy még ingyen is dolgozzon? :D
Inkább sehogy ne hozd fel.
2022. febr. 23. 16:40
35/55 anonim válasza:
Persze hogy ingyen dolgozzon :D hisz családtag, és ha ott lesznek egy hétig akkor “nehogymárne” meg “mit majd még ingyen mi?!”
Felfordul a gyomrom az ilyen emberektől
2022. febr. 23. 16:44
36/55 anonim válasza:
Ingyen te is le tudod rakni ;)
Nem lesz profi munka, de valamit valamiért.
Amúgy ja, pofátlanság.
2022. febr. 23. 17:03
37/55 anonim válasza:
Extrém pofátlanság.
2022. febr. 23. 17:06
38/55 anonim válasza:
2 youtube video es te is meg tudod csinalni. De azert, hogy valami epitot is mondjak, kerdezd meg a parodat, hogy tud-e kuvest, aki meg tudna csinalni a munkat. Ha beajanlja a tesojat, akkor nyert ugyed van, ha nem, akkor meg ki fogod fizetni azt, amit minden mas ember is tesz, akinek nincs ilyen rokona. Vagy megis marad a youtube.
2022. febr. 23. 17:18
39/55 anonim válasza:
Őszintén szólva engem az aggaszt a leginkább, hogy kb természetesnek veszed, hogy INGYEN megcsinálja neked. Még ha rokon is, akkor sem lenne pofám arra számítani, hogy ingyen megcsinálja nekem.
Az pedig egyáltalán nem számít, hogy nálatok fognak lakni 2 hétig. Az a ti saját döntésetek volt, gondolom nem könyörögtek, hogy nálatok maradhassanak vagy ilyesmi. A szállásért cserébe elvárni, hogy ingyen dolgozzon neked...
2022. febr. 23. 17:18
40/55 anonim válasza:
#39 arról ne is beszéljünk hogy valszeg semmi köze a kérdezőnek a házhoz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!