Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofátlanság lenne ilyet kérni a páromtól?
Figyelt kérdés
Van egy örökölt lakásom, amit ki akarok nyáron adni. Jelenleg nem lakik benne senki, mivel a párommal összeköltöztünk, kettőnknek kicsi lenne egy egyszobás lakás. A kiadás előtt picit fel szeretném újíttatni. A párom bátyja kőműves, évek óta külföldön élnek a párjával. Áprilisban jönnek haza 3 hétre, jó lenne, ha ezalatt a konyhában, illetve az erkélyen pár munkálatot elvégezne, ami szerintem kb. 3-4 napot venne maximum igénybe. Az anyagokat megvenném én, csak meg kellene csinálni, amit szeretném, ha ő csinálna meg. Körbeérdeklődtem nem egy mesternél, eszméletlen árakon dolgoznak, ennyit tudnék így spórolni. Hogy hozzam fel ezt a páromnak, hogy beszéljen erről a tesójával? Vagy én beszéljem meg inkább vele?2022. febr. 23. 15:38
11/55 A kérdező kommentje:
Plusz, amit nem írtam, hogy nálunk fognak lakni 2 hétig (1 hetet a párom szüleinél lesznek), megyünk ki eléjük a reptérre, nyilván nem kérünk pénzt az enni-innivalóért, szállásért tőlük.
2022. febr. 23. 15:49
12/55 anonim válasza:
Ha fel akarod újattatni a lakást, az pénzbe kerül. Ilyet szívességképp nem lehet kérni, pláne a szabadsága alatt.
13/55 anonim válasza:
Aztak_rva... De szeretném, ha nekem is ilyen vastag bőr lenne a pofámon. Biztos egyszerűbb lenne úgy az élet.
14/55 A kérdező kommentje:
Nem, az albérletből befolyó összeg megy majd a közösbe, közös kasszán vagyunk.
2022. febr. 23. 15:51
15/55 anonim válasza:
Nem olvastok r/entitledpeople-t? Majd lefőz neki egy kávét cserébe. 😄
16/55 anonim válasza:
Eszem megall. A sógor hazajon csaladlatogatoba és te ingyen dolgoztatnad a szabadsága alatt.
18/55 NTBS válasza:
Szerintem hívjál inkább szakembert. Kifizeted és nincsen vita belőle.
19/55 A kérdező kommentje:
Nyilván erőszakkal nem vehetem rá, de szeretném, hogy megcsinálja, szerintem ennyi belefér, jóban vagyunk. Fordított esetben én is megtenném, hogy segítek nekik.
2022. febr. 23. 15:54
20/55 anonim válasza:
Ezért utálom néha, hogy sokmindenhez értek,a rokonság állandóan be akar szopatni ilyen "jajj csak 1-2 nap" "jajj csak nézz rá" munkákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!