Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőt is megcsalni nem pofátlanság?
Figyelt kérdés
Eleve szeretőt tartani is az, de ha valaki a szeretőjét is megcsalja, aki korrekt, sosem tálalt ki a férjnek, (ugyanis nőről van szó, nő tart szeretőt) és azt is megcsalni, az szerintem a legalja. Találkoztatok már ilyen esetről, vagy hallottatok ilyenről?2022. jan. 28. 16:51
1/41 anonim válasza:
Nem az, a férjének tartozna hűséggel.
2/41 A kérdező kommentje:
Sterintem meg a jó korrekt szeretőt aki tiszteletben tartja a masikat, megcsalni, az mindennek az alja.
2022. jan. 28. 16:57
3/41 anonim válasza:
Őszintén, aki eleve szerető, az mire számít? Hogy a házas párja, aki a férjét/feleségét, aki törvényes párja, azt csalja, majd pont őt nem fogja?
4/41 A kérdező kommentje:
Igen! Nem 2-3 hónapis futó szeretői kalandról van szó, hanem több évesről, ami nem csak szexen alapul.
2022. jan. 28. 16:58
5/41 anonim válasza:
4-es Neked nem csak szexen alapul, neki ezek szerint igen.
6/41 anonim válasza:
Mivel eleve csalja a párját, így nem beszélhetünk tisztességről. Ebből kifolyólag a szeretővel sem kell, hogy az legyen, mivel a szerető a feleség kisujjáig sem ér.
7/41 anonim válasza:
Nekem volt barátom mást vett el, de úgy, hogy nem mondta a nősülési szándékot. Mikor rájöttem, az volt a válasz, hogy aznap akarta elmondani. Nem beszéltem vele azóta sem. Kicsit gáznak érzem.
8/41 anonim válasza:
Eleve "csalja "a szeretőt a férjjel.Akkor már nem teljesen mindegy ,hogy van e 3. vagy 4.?:)
9/41 A kérdező kommentje:
8-as aki nemi beteg akar lenni, annak nyilván mindegy.
2022. jan. 28. 17:15
10/41 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy hűséget fogadott a nő a szeretőnek (bár ha megtette volna se sokat érne a szava).
Aki vállalja egy szerető szerepét, az mégis mit vár?
Kérészéletű dolog volt ez mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!