Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szeretőt is megcsalni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőt is megcsalni nem pofátlanság?

Figyelt kérdés
Eleve szeretőt tartani is az, de ha valaki a szeretőjét is megcsalja, aki korrekt, sosem tálalt ki a férjnek, (ugyanis nőről van szó, nő tart szeretőt) és azt is megcsalni, az szerintem a legalja. Találkoztatok már ilyen esetről, vagy hallottatok ilyenről?
2022. jan. 28. 16:51
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Miért nem azt kéritek számon, aki megcsal vagy megcsalt titeket? Ő engedett be egy harmadik felet.
2022. jan. 28. 18:24
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj,az is megkapta a magáét.

Kérdést tettél fel,válaszoltam rá.

Nem ilyen választ vártál? Így jártál.

17-es,19-es voltam

2022. jan. 28. 18:47
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

“ A hűtlen fél valóban nagyobb szemét, de a szerető se ártatlan.”

Ebből miért feltételezed, hogy a hűtlen felet nem kérjük számon? A hűtlen felet ki kell dobni, mint macskát sz*rni, a szerető meg hát olyan ember, amilyen. Nem becsületes, vagy tisztességes az biztos.

2022. jan. 28. 18:49
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ez utóbbi van megcsalva, számomra ez a visszaélés és a gerinctelenseg legalja,"

És mégis mit vársz olyantól, aki azt is megcsalja, aki a férje/felesége? A szerető ennél csak jóval hátrébb van.

2022. jan. 28. 18:52
 25/41 A kérdező kommentje:
A szerető olyan ember amilyen... mi van ha a szerető szerelmes? Szóval nem kellene senki felett sem pálcát törni, de azt hiszem abban egyet értünk, hogy ahova befér még egy fél, ott gond van. Ha meg azt nézem, ha nem derül ki a mecsalás, akkor akár egy életet is le lehet élni úgy, hogy a másik végig hazidik és ámít.
2022. jan. 28. 18:53
 26/41 anonim ***** válasza:
77%
Na,azt is megérdemelted volna.
2022. jan. 28. 18:57
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szerető szerelmes,nem ír olyat a szerelméről ,hogy legalja.Te nem vagy szerelmes,csak a kicsi egód sérült,mint az ovdásnak,akinek elvették a kedvenc játékát.
2022. jan. 28. 19:00
 28/41 anonim ***** válasza:
64%
És valóban lehet az az élet boldog, amiben csak egy “szabadidős program” az ember, szeretőként? Vagy valóban lehet szeretni, és tisztelni egy olyan embert, aki képes gerinctelen módon csalni, és hazudni annak, akinek örök hűséget fogadott? Az ilyen egy aljas senkiházi. Aki meg ezt elnézi neki, az simán buta.
2022. jan. 28. 19:05
 29/41 A kérdező kommentje:
Nézd vázoltam a helyzetet. Azok után hogy x év alatt sosem mószeroltam be, eszembe sem jutott, anyagilag is segítettem, lelkikeg is ott voltam neki, sosem akartam szétszedni a kapcsolatát, és engem is megcsalt, hát nem fogom drága angyalkámnak hívni.
2022. jan. 28. 19:06
 30/41 anonim ***** válasza:
89%
Az "Egy ócska hulladék megcsalt egy ócska hulladékot" című szappanopera 16. fejezete :D
2022. jan. 28. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!