Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szeretőt is megcsalni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőt is megcsalni nem pofátlanság?

Figyelt kérdés
Eleve szeretőt tartani is az, de ha valaki a szeretőjét is megcsalja, aki korrekt, sosem tálalt ki a férjnek, (ugyanis nőről van szó, nő tart szeretőt) és azt is megcsalni, az szerintem a legalja. Találkoztatok már ilyen esetről, vagy hallottatok ilyenről?
2022. jan. 28. 16:51
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki. Én nem tartom magam hulladéknak.
2022. jan. 28. 19:38
 32/41 anonim ***** válasza:
77%
A te farkad is megunta,legalább tudod milyen érzés,az amit te csináltál évekig.
2022. jan. 28. 19:43
 33/41 A kérdező kommentje:
Mit csináltam évekig?
2022. jan. 28. 19:44
 34/41 anonim ***** válasza:
84%
31 Persze, hogy nem tartod magad annak, ettől még az vagy.
2022. jan. 28. 19:48
 35/41 A kérdező kommentje:
Indokold meg. Nem én csaktam meg a páromat, nem én hasznáktam ki egyszerre 3 embert. Tehát mit tettem én évekig?
2022. jan. 28. 19:50
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

A férjnek/feleségnek évekig a szemébe hazudik, akkor mitől tisztességes ember? Szemrebbenés nélkül titkolja a szeretőjét éveken át.

Csak kérdezem. Milyen ember az ilyen?

Hát ezt lehet várni tőle minden téren. Nem meglepő.

2022. jan. 28. 19:50
 37/41 anonim ***** válasza:
78%

36-os vagyok.

Nem számítottál rá, hogy veled is ezt fogja tenni? Te bajod.

2022. jan. 28. 19:52
 38/41 anonim ***** válasza:
78%

Dugtad valakinek az asszonykáját.Veled csalta a hites urát.Megaláztad a másik embert.Ezt csináltad évekig.

Nem értem ,hogy a szeretők miért akarják magukat mentegetni.

Remélem sokáig vele maradsz.Elpazarolod a legjobb éveid szeretőként,aztán meg sírsz hogy téged is megcsal.Eddig is csalt téged a férjével,a beleegyezéseddel.

De te vagy a rendes ,becsületes szerető.

2022. jan. 28. 19:53
 39/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem mindegy, hogy eggyel többen osztoztok rajta? Eddig se csak a tiéd volt.
2022. jan. 28. 20:06
 40/41 anonim ***** válasza:
64%

"Azok után hogy x év alatt sosem mószeroltam be, eszembe sem jutott, anyagilag is segítettem,"

Ha voltál akkora balek, hogy egy házas férfit pénzeltél, akkor erre mit mondhatnánk? Talán független férfit kéne keresni, nem olyant, aki csak kihasznál.

2022. jan. 28. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!