Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szeretőt is megcsalni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőt is megcsalni nem pofátlanság?

Figyelt kérdés
Eleve szeretőt tartani is az, de ha valaki a szeretőjét is megcsalja, aki korrekt, sosem tálalt ki a férjnek, (ugyanis nőről van szó, nő tart szeretőt) és azt is megcsalni, az szerintem a legalja. Találkoztatok már ilyen esetről, vagy hallottatok ilyenről?
2022. jan. 28. 16:51
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
A szerető az nem az, akivel egyster találkozol, soha többet, nem is ismered, hanem az, akivel a megbizhatóság megvan, tehát nem fog lebuktatni, és nem csak szex van. Ha valaki visszaél efy masik ember megbízhatósagával ebben a helyzetben, az egy gyökér aljadék.
2022. jan. 28. 17:29
 12/41 anonim ***** válasza:
Igen. Találkoztam. AKi nem hűséges a férjéhez, feleségéhez, az máshoz sem lesz. Főleg, hogy a szerető nem kapcsolat, nem tartozik neki semmivel.
2022. jan. 28. 17:31
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Már akkor kiderült róla, hogy egy gyökér aljadék, amikor a férjét megcsalta, szóval nem értem a meglepődést.
2022. jan. 28. 17:32
 14/41 A kérdező kommentje:
Nos: vannak a fenyegető szeretők akiktől valóban tartani kell. Viszont vannak a megbízható szeretők. Ha ez utóbbi van megcsalva, számomra ez a visszaélés és a gerinctelenseg legalja, mert kihasználják a megbizhatóságát, korrektségét.
2022. jan. 28. 17:35
 15/41 anonim ***** válasza:
89%
Olyan ez, mint amikor a tolvajtól lopnak az meg fel van háborodva. Bocsánat, de mi az, hogy megbízható szerető? Aki szerető az már eleve nem tisztességes. Persze az sem aki házas és belemegy ilyen kapcsolatba.
2022. jan. 28. 17:42
 16/41 A kérdező kommentje:
Megbízható szerető: nem kapsz tőle nemi bajt, a titkaidat stb nem adja ki senkinek sem, a csaladi életedet maximálisan tiszteletben tartja.
2022. jan. 28. 17:45
 17/41 anonim ***** válasza:
72%
Megérdemled,hogy megcsalt.Az előző kapcsolatomat egy ilyen aljadék vágta tönkre.
2022. jan. 28. 18:02
 18/41 A kérdező kommentje:
Milyen aljadék? Pont azt mondtam hogy én soha nem robbantottam volna szét a kapcsolatát! Úgyhogy a volt párod volt az aljadék.
2022. jan. 28. 18:07
 19/41 anonim ***** válasza:
66%
Az is csak lapult ,mint kaki a gazban,egyáltalán nem bánta hogy szétdúl egy családot,csak pechjére lebuktak.Mondom,megérdemelted hogy megcsalt.
2022. jan. 28. 18:12
 20/41 anonim ***** válasza:
71%
De aki szemrebbenés nélkül asszisztál a hűtlenséghez (ami igenis szét tud robbantani kapcsolatokat, családokat, anélkül hogy a szerető kitálalna), az igenis aljadék. A hűtlen fél valóban nagyobb szemét, de a szerető se ártatlan.
2022. jan. 28. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!