Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is pofatlansag beleszolnia egy "baratnak" hogy kivel fekudjon le a baratja?
Aha... megtiltotta?... Mégis ki ő?
Az alapfeltételezésed hibás: ő nem barát, hanem egy éretlen kiskan, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ, és hogy te is kvázi az ő tulajdona vagy.
Egy valódi barát nem fog leszólni azért, hogy kivel fekszel le, azt meg pláne nem akarja megszabni, hogy kivel beszélhess.
Szerintem hagyd őt a fenébe. A felszínen bárki tud kedvesnek tűnni, az nem mérvadó. Ilyenkor dől el, hogy ki a barát, és ki a kamubarát.
1. Valóban nincs joga beleszólni
2. Többet akar(t) tőled, es ez rosszul esett neki
3. szexkapcsolatot nem árulunk el, max a legközelebbi (szemelyes, valós) barátnak, akiben megbízunk. Pláne 16 evesen amikor ez különösen gáz.
Kicsit már azért is beteg embernek tartalak, hogy az interneten keresztül szerzel magadnak jó barátokat. Olyanként, akinek legalább 4 nagyon közeli barátja van, akire az életemet is rábíznám, el sem tudnám képzelni hogy mi a fenének a neten "barátokat" szerezni.
Természetesen azzal fekszel le akivel akarsz. Én a helyedben rég elküldtem volna a fenébe ezt a netes barátot és megszakítottam volna vele minden kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!