Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pofátlanság lenne ilyet kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pofátlanság lenne ilyet kérni a páromtól?

Figyelt kérdés
Van egy örökölt lakásom, amit ki akarok nyáron adni. Jelenleg nem lakik benne senki, mivel a párommal összeköltöztünk, kettőnknek kicsi lenne egy egyszobás lakás. A kiadás előtt picit fel szeretném újíttatni. A párom bátyja kőműves, évek óta külföldön élnek a párjával. Áprilisban jönnek haza 3 hétre, jó lenne, ha ezalatt a konyhában, illetve az erkélyen pár munkálatot elvégezne, ami szerintem kb. 3-4 napot venne maximum igénybe. Az anyagokat megvenném én, csak meg kellene csinálni, amit szeretném, ha ő csinálna meg. Körbeérdeklődtem nem egy mesternél, eszméletlen árakon dolgoznak, ennyit tudnék így spórolni. Hogy hozzam fel ezt a páromnak, hogy beszéljen erről a tesójával? Vagy én beszéljem meg inkább vele?
2022. febr. 23. 15:38
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pofátlanság. Gondolom nem azzal akarja tölteninaz idejét, hogy neked csicskázik.
2022. febr. 23. 15:39
 2/55 anonim ***** válasza:
100%
Pofatlansag. Ha elmondod neki a terved es magatol akarja, akkor belefer.
2022. febr. 23. 15:40
 3/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát gondolom nyaralni jönnek haza, szóval elég pofátlanság lenne, pláne, hogy fizetni sem akarsz érte.
2022. febr. 23. 15:41
 4/55 anonim ***** válasza:
100%
(Egyebkent a pofam leszakad, hogy az oledbe pottyant egy lakas, amig meg tobbert is adnal ki, de meg azt is ingyen akarnad. Mas meg fizeti a havi keresetet neked majd...)
2022. febr. 23. 15:41
 5/55 anonim ***** válasza:
94%
Ha kifizeted a munkáját, akkor nem. "Ingyé'" már az. Ez nem a '80-as évek, ahol kalákában épültek a Kádár-kockák.
2022. febr. 23. 15:42
 6/55 anonim ***** válasza:
96%
Pofátlanság. Eleve pihenni jön minden bizonnyal, nem dolgozni. Ráadásul főleg nem ingyen dolgozni.
2022. febr. 23. 15:44
 7/55 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, pofátlanság, nem kicsit.
2022. febr. 23. 15:45
 8/55 anonim ***** válasza:
100%

Óóóó csak 1-2 apróságot kéne megcsinálni. Mindig így kezdődik. Csak ha már ott van, akkor már ugyan még ezt is, meg azt is, meg akkor amaz már igazán beleférne.

Azt nyugodtan megkérdezheted, hogy lenne-e kedve ideje ezt neked megcsinálni, és mennyiért csinálná meg. Aztán majd mond rá valamit. Lehet magától is felajánlja, hogy anyagárban megcsinálja, de eleve ezt elvárni... Igen, iszonyat pofátlanság.

2022. febr. 23. 15:46
 9/55 A kérdező kommentje:
Családlátogatóba jönnek haza, nyilván nem akarom, hogy egész idő alatt nekem dolgozzon, írtam, hogy kb. 3-4 napot venne igénybe a 3 hétből. Járólap lerakásáról lenne szó egyébként, benne jobban megbíznék, mint egy ismeretlen szakemberben, akinél már a kiszállás költsége is 10 000 Ft, és akkor még 1 percet nem dolgozott.
2022. febr. 23. 15:46
 10/55 anonim ***** válasza:
100%
Mégis ezt hogy gondoltad? Fizetnél érte, csak mondjuk megspórolnád az adókat? Vagy mivel tervezed kompenzálni, adnál érte valami ehhez hasonló értékű szolgáltatást, amiért egyébként fizetnie kéne? Vagy full ingyen gondolod? Ha ingyen gondolod, akkor rettenetesen pofátlan vagy, igen. Ez még csak nem is a pároddal a közös tulajdonod, hogy a párod szívességet kérhessen tőle testvéri alapon, hanem a saját kis magántulajdonod, amihez neki semmi köze!
2022. febr. 23. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!