Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny férfi viselkedése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny férfi viselkedése?

Figyelt kérdés
Epes megjegyzések, beszologatasok? Miből lehet tudni, hogy akivel ismerkedsz tagadja, hogy ő féltékeny típus, de elég furcsán viselkedik néha?
2022. febr. 22. 11:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10# az a hirtelen agreszo ami megjelent az arcán miközben csomagolt ki a vacsorát... És nézett előre... Hát köszönöm.
2022. febr. 22. 13:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak ezt is minek lehet be tudni? Nem azt mondtam, hogy hú de helyes vagy ősze jönnek vele... Hanem nálam fiatalabb a srác és tok jó fej, aranyos volt. Ennyit mondtam neki
2022. febr. 22. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

Megkérdezed, hogy miből lehet tudni, hogy valaki féltékeny típus. Aztán írsz olyanokat, hogy a gusztustalannak tartottad, ahogy a glettelős ismerősödről beszélt, meg szexuális utalásokat tett, hogy mit is csináltok glettelés helyett.

Aztán itt ez a mondat: "Akár milyen férfi ismerősömmel beszéltem vagy találkoztam, mindig mondott valami megjegyzést rájuk és rám."

És aztán leírtad a futáros esetet is, hogy egy ártatlan megjegyzéstől durván ideges lett, és annyira agresszív feje volt, hogy rákérdezni se mertél mi baja.

Ezekre értettem. Szerintem nem bonyolult megfejteni.

6os votam

2022. febr. 22. 13:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ha ennyire kötözködni volt, van kedved lapozhatsz nyugodtan mert erre eddis se voltam kíváncsi se ezek után... Tedd az eszed, add elő magad így név és pofa nélkül nagy az arcod és okoskodni is tudsz rendesen. Érdekes másnak ment emberi módon, stílusban válaszolni... Na...lapozz babám mert erre a stílusra nem vagyok kíváncsi mint már említettem
2022. febr. 22. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Már megbocsáss, de mi az, ami így kiveri a biztosítékot nálad? Az, hogy odaírtam, hogy szerintem nem bonyolult megfejteni? Ezt vetted ennyire sértőnek? Nem akartalak megbántani, válaszoltam a kérdésedre, aztán kifejtettem még, pedig egyértelmű volt. Ennyi. Ne láss bele többet, ne vádló hangnemben olvasd fel magadban, mert nem szántam sértegetésnek, csak rámutattam dolgokra :)
2022. febr. 22. 15:26
 16/17 A kérdező kommentje:
15 nem látok bele többet!ennyire ne légyszíves! Ha nem lenne igazam, lapoztal volna és még neked áll feljebb!
2022. febr. 22. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, lapoznék, csak én leírom a kérdésedre az objektív, segítő szándékú válaszomat, kifejtem a kérdésedre, erre te beszólsz, és azzal érvelsz, hogy ha válszolok, neked van igazad. De ha nem válaszolok, akkor is neked van igazad, mert ott a beszólásod a kommentemre.

Figyelj. Nem akartalak megbántani. Segítő szándékkal írtam, amit írtam.

2022. febr. 22. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!