Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny férfi viselkedése?
Megkérdezed, hogy miből lehet tudni, hogy valaki féltékeny típus. Aztán írsz olyanokat, hogy a gusztustalannak tartottad, ahogy a glettelős ismerősödről beszélt, meg szexuális utalásokat tett, hogy mit is csináltok glettelés helyett.
Aztán itt ez a mondat: "Akár milyen férfi ismerősömmel beszéltem vagy találkoztam, mindig mondott valami megjegyzést rájuk és rám."
És aztán leírtad a futáros esetet is, hogy egy ártatlan megjegyzéstől durván ideges lett, és annyira agresszív feje volt, hogy rákérdezni se mertél mi baja.
Ezekre értettem. Szerintem nem bonyolult megfejteni.
6os votam
Igazad van, lapoznék, csak én leírom a kérdésedre az objektív, segítő szándékú válaszomat, kifejtem a kérdésedre, erre te beszólsz, és azzal érvelsz, hogy ha válszolok, neked van igazad. De ha nem válaszolok, akkor is neked van igazad, mert ott a beszólásod a kommentemre.
Figyelj. Nem akartalak megbántani. Segítő szándékkal írtam, amit írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!