Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny férfi viselkedése?
Figyelt kérdés
Epes megjegyzések, beszologatasok? Miből lehet tudni, hogy akivel ismerkedsz tagadja, hogy ő féltékeny típus, de elég furcsán viselkedik néha?2022. febr. 22. 11:51
1/17 anonim válasza:
Higgy a saját szemednek és a fülednek!
2/17 anonim válasza:
Ha üzeneted jön, akkor ezt szóvá teszi, akkár viccesen is. Kérdezgti miért nem voltál elérhető, kivel mentél, hol voltál.
Bár ezek csak tippek, ilyennel meg nem volt dolgom. Vagy valaki nem volt féltékeny, vagy az volt de nem leplezte, elég egyértelműen a tudtomra adta.
3/17 anonim válasza:
Én pont az ellentéte vagyok, belül puffogok és nem mutatom, hogy zavar. Nem mondom, hogy jobb, de talán a hisztinél egy fokkal.
4/17 A kérdező kommentje:
Volt, hogy nem jelezte a telefonom, hogy hívott miközben egy vidéki volt kollégámmal /férfi barátommal beszéltem. Ja értem... A másik volt, hogy jött egy volt ismerősöm glettel i (felújítás van nálam) olyanokat szologat ott be, hogy neki csak 5 per és le tudna, meg persze glettel i stb... Elég gusztustalannak tartottam ezt is. Mondtam neki le kísérem segítek neki le vinni a cuccokat arra is elég szexuális megnyilvanulasokat tett. Akár milyen férfi ismerősömmel beszéltem vagy találkoztam, mindig mondott valami megjegyzést rájuk és rám.
2022. febr. 22. 12:05
5/17 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem még kérdezni, hogy miért lehetett ennyire ideges? Volt, hogy én mentem a kajaert Mit rendelt, szóvá tettem neki, hogy milyen aranyos srác volt a futár. Tiszta ideg lett, rám se nézett és mintha valamit mormolt volna. De nem mertem rá kérdezni, hogy most megint mi a baja
2022. febr. 22. 12:07
6/17 anonim válasza:
Ezekből nem látod magad? Ez egy ultraféltékeny pasas. Szépen megkeseríti az életed ezzel. Ha nincs bizalom, nincs boldog kapcsolat se. Meséltek már ilyet nekem, azt hiszem a "pokol volt az életm mellette" kifejezést használták.
7/17 anonim válasza:
"Epes megjegyzések, beszologatasok"
"nem mertem rá kérdezni, hogy most megint mi a baja"
Ki ő neked?
Mit nem mersz?
Kölcsönösen bajotok van egymással, kár folytatni.
8/17 A kérdező kommentje:
6#nem látom magam? Ki fejtened bővebben? Nem tudom most ezt mire vagy hogy érted.
7#mit nem merek? Hát ne haragudj de elég agresziv feje volt inkább hagytam... Így nagy a szád neked is de ha melette ültél volna... Azt nem merem...
2022. febr. 22. 12:24
9/17 A kérdező kommentje:
7#kerdore ne vonj, mert elszamolni valóm nincs feléd, egy megadott kérdésre kéne inkább válaszolni! Köszönöm
2022. febr. 22. 12:25
10/17 anonim válasza:
Szerintem ha már nem mersz vele beszélni az nem hangzik túl egészseges kapcsolatnak, de persze te tudod hogy mit szerentél
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!