Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiskifli vagy nagykifli?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiskifli vagy nagykifli?

Figyelt kérdés

Nálunk a barátom mindig a kiskifli, én ölelem át hátulról.

Jelentheti ez azt, hogy én hordom a nadrágot a kapcsolatban? Hogy én "védelmezem" őt? Lehet köze ennek ahhoz, hogy ki a dominánsabb a kapcsolatban?

Nálatok hogy van ez?:)

2022. febr. 20. 20:17
A kérdező szavazást indított:
Kiskifli pózban alszok (én vagyok a lány), a barátom a domináns
Kiskifli pózban alszok (én vagyok a srác), én vagyok a domináns
Kiskifli pózban alszok (én vagyok a lány), én vagyok a domináns
Kiskifli pózban alszok ( én vagyok a srác), a barátnőm a domináns
17 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Óh anyám.Persze mert mindenki igy alszik....En sose tudok igy aludni,de ha úgy van,én szeretek ölelni és a biztonságot adni a nőnek,de aludni így képtelen lennék,elzsibbad a karom
2022. febr. 20. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatban én (lány) vagyok a domináns, de a szexben a párom, és kiskifli szeretek lenni.
2022. febr. 20. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

#1 sokáig én se bírom. Melegem lesz stb. Jó az ilyen kis esti rituálénak elalváshoz de hosszú órákra én se tudok úgy maradni :D inkább feküdjön a melkasomra.

Amúgy meg hülyeség szerintem ebből levonni bármit is. Kicsit olyan mint amikor a horoszkóp akarja megmondani rólad a tutit.

2022. febr. 20. 20:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyikünk sem domináns, full egyenrangúak vagyunk. Sem szexben, sem a kapcsolatban nincs alá-fölérendeltség közöttünk. Ilyenkor mi van? :D Muszáj valakinek domináns félnek lennie?

Amúgy általában én vagyok a kiskifli, de ez csak az elalvás elején van így, nagyon hamar átrendeződünk más pózokba. Nem is alszunk végig összebújva, csak amikor kicsit felriadunk éjjel, megint összeölelkezünk, de alvás közben valahogy elkerülünk egymástól.

2022. febr. 20. 20:50
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
zsömle
2022. febr. 20. 20:53
 6/12 peca1000 ***** válasza:
100%
3 kg-os parasztkenyér :)
2022. febr. 20. 21:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek mi köze a dominanciához?
2022. febr. 20. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kis kifliként alszok, de én vagyok a domináns. Szeretem ha a párom hozzámbújik, bár általában csak alvás előtt szoktunk összebújni, mert kifliben nem tudunk aludni
2022. febr. 20. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én bármit megadtam volna azért, hogy a férjemmel összebújva aludjunk el, akár csak egyszer is az 5 év során. Imádnék kiskifli lenni, számomra hatalmas biztonságérzetet adna.
2022. febr. 20. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Én ölelem alvás közben, mert nekünk így kényelmesebb, viszont valóban dominánsabb is vagyok😅
2022. febr. 20. 23:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!