Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskifli vagy nagykifli?
Nálunk a barátom mindig a kiskifli, én ölelem át hátulról.
Jelentheti ez azt, hogy én hordom a nadrágot a kapcsolatban? Hogy én "védelmezem" őt? Lehet köze ennek ahhoz, hogy ki a dominánsabb a kapcsolatban?
Nálatok hogy van ez?:)
#1 sokáig én se bírom. Melegem lesz stb. Jó az ilyen kis esti rituálénak elalváshoz de hosszú órákra én se tudok úgy maradni :D inkább feküdjön a melkasomra.
Amúgy meg hülyeség szerintem ebből levonni bármit is. Kicsit olyan mint amikor a horoszkóp akarja megmondani rólad a tutit.
Nálunk egyikünk sem domináns, full egyenrangúak vagyunk. Sem szexben, sem a kapcsolatban nincs alá-fölérendeltség közöttünk. Ilyenkor mi van? :D Muszáj valakinek domináns félnek lennie?
Amúgy általában én vagyok a kiskifli, de ez csak az elalvás elején van így, nagyon hamar átrendeződünk más pózokba. Nem is alszunk végig összebújva, csak amikor kicsit felriadunk éjjel, megint összeölelkezünk, de alvás közben valahogy elkerülünk egymástól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!