Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer keres, aztán nem?
Van egy férfi. Csak, hogy értsétek, nem az alfahím jópasi, de szerintem a (talán megjátszott) önbizalma miatt biztos van sikere a nőknél.
Régóta ismerem látásból, viszont beszélni csak pár hete kezdtünk el. Jön mindig, beszélget, írásban már flörtölt is, de konkrétan ennyi. Az írásai között napok is eltelnek, semmi célzás arra, hogy találkozzunk munkahelyen kívül is.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy korábban egy haverjával voltam együtt. Mikor a flörtölésnél ezt szóba hoztam, azt mondta nem érdekli ez.
Viszont, hogy van, hogy napokig nem keres mégis elbizonytalanít. Szinte biztosra vettem, hogy tok bejövök neki. Lehet csak szórakozás egy kis visszaigazolás és ennyi kellett neki?
Én sosem írtam neki, mert..hát nem tudom, nem akarom, hogy az legyen, hogy én próbálkozok egy társaságon belül több pasinál.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!