Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek kezdett már ki futár?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek kezdett már ki futár? Lett belőle valami?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ahol pl rendszeresen ugyanaz hozza a csomagokat, esetleg emellé még sokat is rendeltek, tehát sűrűn találkoztok. Volt már, hogy szimpatizáltatok és a futár bepróbálkozott nálatok?

Az a helyzet, hogy velem hasonló történt (nagyon hosszú sztori..) és eddig bizonytalan voltam azt illetően, hogy mit akar tőlem vagy akar-e valamit. Teljesen az az érzésem volt, hogy mivel munkájából kifolyólag rengeteg lánnyal találkozik, ezért ezt másokkal is biztos bejátssza és igazából csak hülyít, nincs semmi komoly szándék emögött. Mostanra végülis kiderült, hogy igazam volt, de azért érdekel, hogy mással történt-e már hasonló és lett-e belőle valami.

2022. febr. 14. 18:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt ilyen.

Recepciós vagyok egy cégnél, így mindig én veszem át a csomagokat. Volt egy GLS futár, aki jóképű volt, humoros, szóval bejött. Kb 1 hónapig kerülgetett, aztán elkérte a facebookomat. Megadta, randiztunk, de végül nem lett belőle semmi, kicsit mások voltunk. Máskor is jött hozzánk csomaggal, mivel békésen váltunk el így nem volt kellemetlen utána sem

2022. febr. 14. 20:34
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Hát ha ez annak vehető hogy egy uj futar igy koszont be elso alkalommal a telefonon, hogy: Itt vagyok drága édes virágszálam! Én meg bámultam magam elé a telefonomat tartva és az arcomrol ez lett volna olvashato mi kozben kamillazok, hogy :

Mi van? 🤔🤷🤦

Aztan ha mar viragszalrol beszelt kontraztam hogy a regi gyogynovenyes mellett lakunk erezheto hangon hogy bocsi megis ez mi volt, mert en nem értem.

Egy kb. 18-20 éves kisfiut kell elkepzelni es elkepzeltem hogy ugyanigy bekoszon egy kiehezett néninek.

Amikor atvettem a csomagot kerdore vontam hogy minden lanynak igy koszon be ismeretlenul? Mire o megszeppenve valaszolta, hogy csak kedves akart lenni. Valoszinuleg nem csak nekem koszont be igy mert kovetkezoleg mar mas hozta a csomagot. Egyszer jartam igy.

2022. febr. 14. 20:41
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Ja csak a kerdest olvastam a kifejtesed nem. Én nem szimpatizaltam vele. Ismeretlenul bekiabalta ezt a viragcsokor monologot a telefonba aztan en morcos kutya fejjel kerdore vontam es mar trappoltam is tovabb. 13-as vagyok.
2022. febr. 14. 21:01
 14/24 peca1000 ***** válasza:
100%

Még nem próbálkozott be nálam egyik sem, szerencsére.

Hetero férfi vagyok, ők sem Homi Sapiensek :)

2022. febr. 14. 21:16
 15/24 anonim ***** válasza:
71%

Privat megkereso de kb. Olyan morcos kutya fejjel neztem ra mint amit te linkeltel kepet mikozben azt gondoltam hogy marha kellemetlen ez az egesz, mikozben kacagtam is volna, mert magam elott lattam ahogy egy jo 50 evvel idosebb no meg racuppan. Ja azt javitom noket mondtam a kerdesemben en sem kislany vagyok hanem no.

Sanszos volt hogy a masik futarral fogadtak, hogy nem mer igy bekoszonni, mert jeleztem is neki, hogy a masik meg latom menne mogotte mire o ja o ugyis megvár.

Szerencsere a kovetkezo csomagot mar mas hozta.

2022. febr. 14. 21:20
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

Oh 30 évvel idősebbet akartam írni. Elírtam.

Bocsi nem 50 évvel idősebbet. Magyaran egy 50 éves nő.

2022. febr. 14. 21:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer randira hívott az egyik futár aki a könyves rendeléseimet hozta ki.

Mondta, hogy " látom te is szeretsz olvasni, ahogy én", mondom igen, nagyon.

Majd ezzel folytatta:

- Jó látni, hogy vannak még ilyen lányok. Főleg, ha ilyen csinosak is. Egy kávéra meghívhatlak amikor ráérsz? Esetleg egy vacsi kettesben?"

Kedvesen megköszönve nemet mondtam, mert a férjem nem örült volna neki.

Erre annyit mondott, ' kár, ritka szerencsés ember, remélem boldoggá tesz '. Aztán beszállt a kocsiba és elment.

2022. márc. 29. 23:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Sajna nem. 😪😪😪
2022. márc. 29. 23:27
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 Van, esetleg volt futár, aki tetszik/tetszett, de nem lett semmi? Gondolom azért írtad így, hogy sajna nem.
2022. márc. 30. 10:48
 20/24 A kérdező kommentje:
#17 Na hát, akkor az a futár nem "szarozott", egyből a lényegre tért. :D
2022. márc. 30. 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!