Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Amikor gyereket akartok, számít, hogy ki lesz az anyja?
Lehet, hogy fura a kérdés, de ha mindenképpen akartok gyereket, akkor vállaltok azzal, akivel épp együtt vagytok, akkor is, ha tudjátok, nem az a nő az igazi? Vagy inkább kivártok, és ha nincs nagy szerelem, akkor gyerek se kell?
Légyszi, csak férfiak szavazzanak!
Na, a kifejtős részben megszületett a saját válasz is:
"ha nem érzi, hogy TŐLE akar", akkor tutira ne csináljon VELE közös gyereket.
#22:
Én erre csak a szocio-, és pszichológia mentén tudnék válaszolni, de nem hiszem, hogy itt ez feltétlenül releváns lenne. :D
Kihagytad azt a stádiumot amikor már menekülnél, de a csajod felmenői,tezsvírei, új szeretői,(utóbbi 2 lehet akár egy személyben is) is éppen a maradék pénzedre,rosszabb esetben az életedre törnek, és különböző belső szerveidet kínálják fel a ráknak étkezési célokra.
#27:
Awh, isteni hely ez a Mátészalka.☺️☺️
Elmondom a parom tortenetet, osszeismerkedett 29 evesen egy 26 eves csajjal, par honappal kesobb osszehoztak egy gyereket. Kesobb a csajt felesegul vette, de parom mar a hazassagkotesuk eveben masokkal flortolt. 6 ev kapcsolat utan megismerkedett velem (ennek mar ket eve) es azota egyutt vagyunk. Allitasa szerint sosem volt szerelmes, meg a gyereke anyjaba sem, csak belem.
Ne ugorjatok nekem, tudom, hogy ez igy nem normalis, de kerdem en, ennek volt ertelme? Beleugrani egy kapcsolatba es a nulla ismertsegre gyereket csinalni?
Eleg sok novel volt egyutt a parom, gondolom kiegett mar es meg akart allapodni. Szerintem ez lehet a valasz a kerdesre: ezt azzal tette aki eppen mellette volt, nem azert mert ugy erezte, ez a no elete szerelme, a gyerekuk pedig ennek a szerelemnek a gyumolcse lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!