Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én nem találok senkit, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem találok senkit, egy barátnőm meg vonzza a férfiakat. Ennyit számít a kisugárzás?

Figyelt kérdés

Teljesen más karakterek vagyunk, külsőre is. Nekem vállig érő barna hajam van, és barna szemem. Az alakom inkább gömbölyded, viszont a melleim is nagyok. Szeretem kihangsúlyozni őket kivágottabb felsőkben, ruhákban. Kettőnk közül inkább én öltözködöm nőiesebben, szívesen veszek fel ékszereket is.

A barátnőm stílusa inkább sportosan csinos, tehát egyáltalán nem slampos, de a kényelmes ruhákat szereti. Pólók, felsők amik nem kivágottak, rövidnadrágok, szóval az a "lány a szomszédból" típus. Alacsonyabb nálam, kb. 160 cm, hosszú szőke haja van és kék szeme, a testalkata átlagos. És mégis, akárhány férfi megjelenik a közelünkben, ő vonzza a tekinteteket. Tény, hogy jólelkű, kedves, mosolygós nő, szeret nevetni. Mindketten szinglik vagyunk, nekem még nem volt párkapcsolatom, neki igen.

Szóval a kérdésem a férfiakhoz: valóban létezik ez a kisugárzás dolog? Valamit én nem csinálok jól?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2021. júl. 4. 22:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
55%
Kicsit olyan ez a leírás, mintha a baratnodnek keresnel párt :) f
2021. júl. 4. 22:53
 2/28 anonim ***** válasza:
42%
privátban el tudod küldeni a barátnőd elérhetőségeit?
2021. júl. 4. 22:56
 3/28 A kérdező kommentje:
1-es, nem kell keresnem neki, mert fog találni magától is. Mindig ez van, én meg nem tudom mit csinálok rosszul.
2021. júl. 4. 23:10
 4/28 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy szebb az arca.
 5/28 anonim ***** válasza:
75%

"lány a szomszédból"

Say no more

6/28 anonim ***** válasza:
34%

Mert te gömbölyded vagy, ő meg sportosan átlagos.

És tudom, hogy Norbi az új Adolf Hitler, de akkor is a túlsúly egy elég komoly kórkép és nem csak testileg, de mentálisan is azt sugárzod magadról, hogy nem tudsz az ösztöneidnek parancsolni, csak zabálsz és zabálsz, mert finom.

Egy férfi szemében ez úgy jön le, hogy máshol se fogsz tudni parancsolni az ösztöneidnek, így se komoly kapcsolatra nem vagy alkalmas, hiszen bármikor sodródni fogsz az árral a könnyebb ellenállás irányába, ahelyett, hogy erőfeszítéseket tennél, mert ha a SAJÁT TESTEDÉRT, EGÉSZSÉGEDÉRT képtelen vagy rá, akkor menthetetlen vagy.

Anyának se vagy emiatt alkalmas, mert ha magaddal szemben nem tudsz következetes lenni, hogy tudnál a gyerekkel? Őt is teletömöd, mert előtte majszolod a tripla BigMacet meg nassolod tévénézés közben a sok sz...rt?

Dugásra meg... azoknak a férfiaknak, akiket vonz a gömbölyded alkat, de nekik is csak akkor, ha kellően könnyűvérű vagy, hogy ne kelljen sokat küzdeni érted, mert ha a férfi célzottan dugásra megy és nem "miből lesz a cserebogár" alapon ismerkedik, akkor nem fog túl sok energiát fektetni beléd. De feltételezem nem az a célod, hogy ducifétises férfiak ürítőzsákja legyél.

Ami amúgy a slusszpoén, hogy sok kövér nő próbál meg csinosan öltözködni, amit te is említesz. Hajfesték élénkebb színre, műszempilla, műköröm, erősebb smink, ékszerek, nőies ruhák, stb.

Ebből a férfinak az jön le, hogy még a személyiséged is teljesen gáz, mert a prioritási sorrend valahol eltolódott nálad. Az a típus vagy, mint az, akinek fontosabb egy iPhone 12 Ultra Giga Mega Ultimate félmillióért, mint mondjuk a fogsora, hogy legalább elöl legyen foga.

Tehát vulgárisan megfogalmazva masnit kötsz a sz..r köré és megcukrozod meg megszórod egy kis csillámporral, hátha valaki csokinak hiszi.

2021. júl. 4. 23:19
 7/28 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy az a baj, hogy ő jó lelkű, kedves, mosolygós. (ami egyfajta kisugárzás, igen) Te meg mész fapofával mellette, az ad egy kontrasztot a dolognak. Nyilván ha te is mosolyogsz és nyitottan viselkedsz, akkor te is vonzod majd a tekinteteket.

Ui: A nagy mell vonzza nagyon sok férfi tekintetét, de akkor nem látják, hogy mosolyogsz e vagy sem. Az csak az ikrekről szól. 😀

2021. júl. 4. 23:22
 8/28 anonim ***** válasza:
69%

Nem a kisugárzás a különbség.

Mi lenne, ha lefogynál?

2021. júl. 4. 23:49
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
A karakterleírás alapján más korúaknak látszotok.
2021. júl. 5. 00:02
 10/28 anonim ***** válasza:
75%
ha kiteszed a csöcseidet közszemlére, mindenki le fogja vágni hogy egy könnyen kapható luvnya vagy.
2021. júl. 5. 05:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!