Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én nem találok senkit, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem találok senkit, egy barátnőm meg vonzza a férfiakat. Ennyit számít a kisugárzás?

Figyelt kérdés

Teljesen más karakterek vagyunk, külsőre is. Nekem vállig érő barna hajam van, és barna szemem. Az alakom inkább gömbölyded, viszont a melleim is nagyok. Szeretem kihangsúlyozni őket kivágottabb felsőkben, ruhákban. Kettőnk közül inkább én öltözködöm nőiesebben, szívesen veszek fel ékszereket is.

A barátnőm stílusa inkább sportosan csinos, tehát egyáltalán nem slampos, de a kényelmes ruhákat szereti. Pólók, felsők amik nem kivágottak, rövidnadrágok, szóval az a "lány a szomszédból" típus. Alacsonyabb nálam, kb. 160 cm, hosszú szőke haja van és kék szeme, a testalkata átlagos. És mégis, akárhány férfi megjelenik a közelünkben, ő vonzza a tekinteteket. Tény, hogy jólelkű, kedves, mosolygós nő, szeret nevetni. Mindketten szinglik vagyunk, nekem még nem volt párkapcsolatom, neki igen.

Szóval a kérdésem a férfiakhoz: valóban létezik ez a kisugárzás dolog? Valamit én nem csinálok jól?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2021. júl. 4. 22:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

18: Mi az a verona és a félelem totális hiánya?

Ki nem fél ezen a barbár bolygón?

2021. júl. 6. 02:25
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

#19 válaszomhoz még hozzáfűznék valamit.

A munkahelyemen ismerek egy talán alkatban is hozzád hasonló csajt. Ugyanaz a baj vele (legalábbis a munkahelyen nem annyira nyitott, ettől még lehet nagyon kedves, nyitott stb a magánéletében), mint azzal a gimis csajjal, akiről írtam.

Kicsit olyan mufurc, a hangja sokszor rezignált, hiába tetszik alapból ez a nő is, tüskés, egyébként pár kollégát leszámítva nem is sokan beszélgetnek vele. Én sem vagyok vele különösebben beszélő viszonyban.

Kb egyidős lehet veled, nálam biztos idősebb, mert az MsC-t is elvégezte, én meg csak most fogom elvégezni az alapképzést.

De nem offolom teli a kérdést, nagyon sok példát tudnék írni arra, hogy egy alapból "kellnekem" csajon mennyit tud rontani, vagy egy alapból külsőre kevésbé szimpatikus lányon mennyit tud javítani a kisugárzása.

2021. júl. 6. 09:40
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 6. 10:08
 24/28 anonim ***** válasza:
38%

"valóban létezik ez a kisugárzás dolog?"

Régóta a legostobább kérdés amit itt feltettek. Még egy tekercs wc papirnak is van kisugárzása, megnyugtat mielőtt nekiállsz :D

2021. júl. 6. 12:52
 25/28 Ruby04 ***** válasza:
100%

OK, a veronálás szó Gothár Péter Megáll az idő c. kultfilmjében hangzott el. A verolás szó, mint olyan, nem létezik.

A veronál régebben erős nyugtató volt, olyan, mintha ma valakire azt mondanád, h xanaxos vagy zsanis.

A sok nyugtatótól és piától eltompult alakít értem rajta.

Nos, kisugárzás. Ez valóban nincs az SI-rendszerben, ott nem fogod megtalálni. Olyan, mintha valakiről azt látod, hogy kicsattan, ragyog, mosolyog, vonzó, vonzza a tekintetet.

2021. júl. 6. 17:58
 26/28 Ruby04 ***** válasza:
53%

rA félelem hiánya. Mint említettem, vagy legalábbis intencióim szerént utaltam rá, ezt pvt gondoltam kifejteni, segítvén a kérdezőnek, minden hátsó szándék nélkül.

De nem titok. Bibó írta, hogy demokrata arról nem fél. Ez persze kritikával értendő, hisz mindenki fél valamitől/valamitől.

Csakhogy úrrá kell lenni rajta. Nem kihívóan, izgatóan, de nem ízléstelenül öltözve bátran megközelítve a pasikat. Tudod, h a legtöbbje “farokvezérelt”, még az intelligensebbje is. De annak ellenére, h tetszik, ha egy nő dús keblekkel rendelkezik, jobb, ha mindezt sejteti.

Bátorság és határorozottság, maximum NEM. És akkor mi van? Semmi.

2021. júl. 6. 18:18
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintemha sortban jár és csinos a lába az nagyon is nőies tud lenni, plane a hosszú szőke haj.

De szerintem nem kell vele versenyezned.

2021. okt. 25. 18:04
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze, létezik olyan megfoghatatlan fogalom, hogy kisugárzás, de itt nagy valószínűséggel egy sokkal egyszerűbb dologról van szó. Te kövér vagy, ő meg csinos. A melleidet meg hiába rakod ki.
2021. okt. 25. 23:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!