Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem találok senkit, egy barátnőm meg vonzza a férfiakat. Ennyit számít a kisugárzás?
Teljesen más karakterek vagyunk, külsőre is. Nekem vállig érő barna hajam van, és barna szemem. Az alakom inkább gömbölyded, viszont a melleim is nagyok. Szeretem kihangsúlyozni őket kivágottabb felsőkben, ruhákban. Kettőnk közül inkább én öltözködöm nőiesebben, szívesen veszek fel ékszereket is.
A barátnőm stílusa inkább sportosan csinos, tehát egyáltalán nem slampos, de a kényelmes ruhákat szereti. Pólók, felsők amik nem kivágottak, rövidnadrágok, szóval az a "lány a szomszédból" típus. Alacsonyabb nálam, kb. 160 cm, hosszú szőke haja van és kék szeme, a testalkata átlagos. És mégis, akárhány férfi megjelenik a közelünkben, ő vonzza a tekinteteket. Tény, hogy jólelkű, kedves, mosolygós nő, szeret nevetni. Mindketten szinglik vagyunk, nekem még nem volt párkapcsolatom, neki igen.
Szóval a kérdésem a férfiakhoz: valóban létezik ez a kisugárzás dolog? Valamit én nem csinálok jól?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Létezik ez a kisugárzásos dolog.
Nekem az exem kb olyan volt mint Te vagy. Sajnos hagytam, hogy eltekerje a fejem, szexuálisan annyira túlfűtött volt, hogy nem tudtam gondolkozni. Ha rendben vagy magaddal és nem utálod az egész világot akkor nincs baj, de ha nem így van akkor azt látni. Utóbbi esetben inkább választják a "szomszéd lányt". Az biztos, hogy engem jobban vonz a Te típusod :D f/30
5-ös: "lány a szomszédból"
Say no more
Ezt kifejtenéd bővebben, ha megkérlek?
11: Úgy értem, egy generációval idősebb a karaktered az övénél.
Attól még sokaknak bejössz.
Én azt vettem észre, a nők tekintetét keresik, hogy ki az, aki párkeresőben van. Mert csak kevesen vannak abban, a többiek megközelíthetetlenek.
A kirakott nagy mellek sem tetszenek mindenkinek. Elég közönséges tud lenni.
Ezenkívül semmi izgalmas nincs benned, ha rögtön mindent megmutatsz.
Szia. Leírás alapján a magadfajta lányok az ideálom, viszont a túlzottan kihívó öltözködés engem zavar.
Egyébként meg egyetemen van egy szaktársnőm, aki egyáltalán nem olyan, mint az ideálom, viszont mégis el tudnék vele képzelni többet is (sajna van palija, meg még idősebb is :/).
Nehéz ezt megfogalmazni, de jól megértettük egymást, intelligens, humoros, különösebb készülődés, vagy okok nélkül is beszélgettünk néha órákig úgy, hogy mondjuk amúgy csak egy fél órára ültünk le együtt tanulni.
Ő mondjuk nem az a "szomszédlány" kategória, de, sosem mondanám neki, azért nem egy szupermodell. Testalkatával semmi baj nincs, viszont erősebb, kissé előnytelen arcvonásai vannak, a haja meg, hát, a színe alapból számomra fura (ne rózsaszínre, vagy lilára gondoljatok, csak számomra kissé szokatlan), a haját meg néha úgy hordja, úgy fonja, hogy szinte 10 évvel idősebbnek néz ki.
Ennek ellenére bejön, mert nagyon jófej!
Egy észrevételt tennék még esetleg, a gimiben (a teltebb alkatot leszámítva) volt egy évfolyamtársam, aki olyan volt, mint te, titokban odavoltam érte (persze nem volt viszonzott a dolog, de ez most nem lényeg), de szegénykém, olyan volt, mint a jégcsap.
Csendes volt, gazdag, és iszonyúan fennhordta az orrát. Nem tudok arról, hogy a gimiben barátja lett volna, azóta meg nyilván nem találkoztam vele, de nem csodálkoznék, ha egyedülálló lenne most is.
Pedig nagyon tetszett...! De olyan mufurc volt szegény csaj.
Esetleg ezt gondold végig, hátha nagyon zárkózott vagy, vagy esetleg olyan jellem-, illetve viselkedésbéli hibáid vannak, amik nem vonzzák a fiúkat.
21F
Szia! Én is 25 vagyok, nekem sem volt soha senkim. Én sem vagyok vékony, én is átlagos barna haj/szemű vagyok, szemüveges. Igyekszem csinos lenni, a melleimet nem szeretem mutogatni, de nem is nagyok.
Sosem voltam népszerű semmilyen életkorban és semmilyen körökben. Nem igazán van önbizalmam. Mindenki azt mondja, ha magadat nem szereted, más hogy szeressen? De ez akkor is piszok nehéz. Pedig én is egy kedves mosolygós lány vagyok.
De nem adtam még fel, egyszer biztos jön valaki, akivel kölcsönös a szimpátia. Bár nálam a legfőbb gond, hogy társaságba nem igazán járok, új embereket nagyon ritkán ismerek meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!