Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Amikor gyereket akartok, számít, hogy ki lesz az anyja?
Lehet, hogy fura a kérdés, de ha mindenképpen akartok gyereket, akkor vállaltok azzal, akivel épp együtt vagytok, akkor is, ha tudjátok, nem az a nő az igazi? Vagy inkább kivártok, és ha nincs nagy szerelem, akkor gyerek se kell?
Légyszi, csak férfiak szavazzanak!
#10! Szerintem én nem írtam olyat, hogy bármelyik szereplő én lennék.
"35-40 évesen nincs agyeldobós szerelem" Lehet, hogy neked nincs. Őszintén sajnállak, ha olyan megkeseredett vagy, hogy ettől másnak se lehet. A szerelem nem valami tinikori kiváltság.
A kettő kizárja egymást? Aki szerelmes, azzal nem lehet tervezni, vagy mi?
12-es Kíváncsi lennék hány éves vagy, és miért kérdezed. Nyilván nő.
Nem vagyok megkeseredett, de tini kor után kár ideákat kergetni. 18 évesen nincs tétje szar kapcsolatban szerelmesnek lenni, éretten meg fontosabb a jó kapcsolat, mint a szerelem.
Dehogyis, mindenki a mélynyomorba akar gyerekeket potyogtatni egy fogatlan, 40-es cigány nőnek, hogy utána havonta járhasson a bíróságra, meg tiltsák a fizetése x százalékát egy olyan gyerek miatt, akit nem is láthat meg gyűlöli is őt, ha az anyja telebeszéli a fejét.
Kis balkáni áloméletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!