Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Amikor gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Amikor gyereket akartok, számít, hogy ki lesz az anyja?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy fura a kérdés, de ha mindenképpen akartok gyereket, akkor vállaltok azzal, akivel épp együtt vagytok, akkor is, ha tudjátok, nem az a nő az igazi? Vagy inkább kivártok, és ha nincs nagy szerelem, akkor gyerek se kell?

Légyszi, csak férfiak szavazzanak!

2022. febr. 5. 13:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
27%
Ezt a szerelem dolgot én sem értem. 30 éves korára már mindenki tudja, hogy az egy múlandó dolog. Ahányszor elmúlik, annyiszor cseréljünk társat?
2022. febr. 5. 15:03
 12/38 A kérdező kommentje:

#10! Szerintem én nem írtam olyat, hogy bármelyik szereplő én lennék.

"35-40 évesen nincs agyeldobós szerelem" Lehet, hogy neked nincs. Őszintén sajnállak, ha olyan megkeseredett vagy, hogy ettől másnak se lehet. A szerelem nem valami tinikori kiváltság.

A kettő kizárja egymást? Aki szerelmes, azzal nem lehet tervezni, vagy mi?

2022. febr. 5. 15:05
 13/38 Noren1989 ***** válasza:
34%
Áhh, bárkit megbatyok, hogy utána fizethessem a gyerektartást....
2022. febr. 5. 15:07
 14/38 anonim ***** válasza:

12-es Kíváncsi lennék hány éves vagy, és miért kérdezed. Nyilván nő.

Nem vagyok megkeseredett, de tini kor után kár ideákat kergetni. 18 évesen nincs tétje szar kapcsolatban szerelmesnek lenni, éretten meg fontosabb a jó kapcsolat, mint a szerelem.

2022. febr. 5. 15:16
 15/38 anonim ***** válasza:
34%
Lehet tervezni azzal aki szerelmes, de mihez is kezdtek ha elmúlik?
2022. febr. 5. 15:24
 16/38 anonim ***** válasza:
40%

Dehogyis, mindenki a mélynyomorba akar gyerekeket potyogtatni egy fogatlan, 40-es cigány nőnek, hogy utána havonta járhasson a bíróságra, meg tiltsák a fizetése x százalékát egy olyan gyerek miatt, akit nem is láthat meg gyűlöli is őt, ha az anyja telebeszéli a fejét.

Kis balkáni áloméletek.

2022. febr. 5. 16:19
 17/38 anonim ***** válasza:
55%
Lehet agyeldobósan szerelmes az ember 35-40 évesen is, de azért akkor sem árt, ha gyerekcsinálás előtt kivárja, míg az egy kicsit csillapodik és megnézi azt is, hogy kibe?.
2022. febr. 5. 18:34
 18/38 A kérdező kommentje:
Páran itt kicsit félrevittétek a kérdést. Szerintem a nagy szerelem és a "kis balkáni élet" között is van átmenet. Példa: Főhősünk tudja, hogy majd valamikor biztosan akar gyereket. Úgy tervezi az életet, hogy apa lesz. 20évesen beleszeret egy lányba. Azt gondolja, hogy ő lesz MAJD a felesége, tőle lesz MAJD gyereke. De nem úgy alakul,szétmennek, meghal a lány, bármi. Telik-múlik az idő. Épp egyedül van, megismer egy nőt, jól néz ki.(Ne legyünk álszentek, először csak az számít.) Kell a szex, kell a társ, összejön vele, de nem szerelmes. A nő úgy tűnik jó "anyaalapanyag", normális értékrend, hasonló célok, csak szerelem nincs. Nem később, soha. Eléldegelnek X évig, koruk és párkapcsolatok érettsége alapján aktuálissá válik a gyerek kérdés. Tehát a pasi bevállalja-e, hogy "leköti magát" egy gyerekkel, mondván, jó ez így, úgyis elmúlna a szerelem, ha lett volna, vagy azt mondja, inkább ne legyen gyereke, akkor se, ha emiatt a kapcsolatot is le kell zárnia, ha nem érzi, hogy TŐLE akar, mint ahogy érezte már X személynél, sok évvel azelőtt?
2022. febr. 5. 19:39
 19/38 anonim ***** válasza:
Szerintem nem minden kapcsolatba, vagy amúgy a felükbe sem mennek úgy bele a férfiak, hogy pont ebben fognak apaként kiteljesedni. De ezt mondják meg ők.🤷‍♀️
2022. febr. 5. 19:41
 20/38 anonim ***** válasza:
(Pláne 20 évesen.)
2022. febr. 5. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!