Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők többsége blackpill-ed és beismeri, hogy fontosak bizonyos külső jegyek akkor miért erősködnek a bluepilled férfiak, hogy igazából a személyiség számít csak?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 16:06
1/9 anonim válasza:
Szerintem kérdező, nálad rendesen beütött a technokol rapid ragasztó , vagy bármi, amit nyomsz.
Anyudat sajnálom, hogy ilyen fia van.
Nem hogy segítenél neki a házimunkában.
2/9 anonim válasza:
A kettő nem zárja ki egymást.
Számomra mindig is a személyiség volt a legfontosabb, DE a külső is számít (és még más továbbiak).
3/9 anonim válasza:
Mar a kerdest sem ertem. Mi az hogy a nok tobbsege blackpill-ed? Meg bluepill ferfiak.
4/9 anonim válasza:
Nem a személyiségével szexelek valakinek minden nap, úgyhogy ja.. elég fontos a külső.
5/9 anonim válasza:
Jelentve, de már késő, az agyilag zokni trollok megtorpedózták a rovatot.
6/9 anonim válasza:
#3, szerintem itt íródik a Mátrix kövi részének a forgatókönyve a gyakorin 😁
7/9 anonim válasza:
6 úgy legyen! Hátha kaszálnak vele és lesz pénzük (megvehető) nőkre és végre bekussolnak 🙏
8/9 anonim válasza:
Blue pill - valójában a viagrànak a szinonimàja
Black pill - negró, a fekete pènisznek a szimbóluma
Ha a kettőt veszik be egyszerre, egy merev fekete dàkót kapnak 😆
Valaki mondja már meg nekem , ezek otthon újságpapírból kivágott cikkeket kötnek össze pamutzsineggel, vagy mi van ezekkel?
9/9 anonim válasza:
Nem tudsz magyarul rendesen, vagy mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!