Az MBTI típusnak mi köze van a nememhez?
Figyelt kérdés
Most töltöttem ki egy tesztet, ami a nemem is kéri. Van összefüggés? Ha igen mi? Valaki elmagyarázná?2021. aug. 17. 16:25
1/7 anonim válasza:
Nem. Gondolom, csak azért kérdezik, hogy statisztikát állíthassabak belőle, melyik nemnél milyen arányban fordulnak elő az MBTI-típusok.
2/7 anonim válasza:
Csak a statisztika frissítéséhez kéri, mert vannak típusok, amik az eddigi statisztikák alapján feltűnően ritkábbak a nők között (pl. az NT típusok). De a nemed nincs semmiféle befolyással az eredményre.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm <3
2021. aug. 17. 18:14
4/7 MDaniel98 válasza:
Ha szabad érdeklődnöm, mi jött ki?
5/7 A kérdező kommentje:
Intj, bár nem igazán tudom ekdönteni hogy j vagy p vagyok. Néha azt sem érzem biztosnak, hogy n vagyok :)
2021. aug. 20. 10:05
6/7 anonim válasza:
Inkább a kognitíc funkcióknak kellene utánanézned.
Nem lehetsz j és p között, mert konkrétan teljesen más funkciókat tartalmaz a két típus :D Na meg ne a 16personalitiesből indulj ki, az az egyik legrosszabb teszt.
7/7 A kérdező kommentje:
6:
Köszönöm, utána nézek. :)
2021. aug. 23. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!