Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem undorral nézett, csak már zavaroan nézett a szemembe. Ezt miért csinálja most!?
Figyelt kérdés
Eddig teljesen át nézett rajtam mikor véletlen osze futottunk (egymás mellett lakunk, de még helló se volt, új szomszédom.) vagy mikor rám, is nézett, konkrétan meg akart ölni a szemeivel. Tegnap mentem le a kocsihoz, nem is vettem észre, hogy jött velem szemébe és csak arra lettem figyelmes, hogy olyan szinten nézett mint meg soha. Perpill nem akart meg ölni, át se nézett rajtam, már el kell fordulni, mikor van már az a zavaroan szugeralo tekintet. Ezt most miért csinálja? Csak már nekem kellemetlen, nem tudom hova tenni és kíváncsi vagyok. Köszönöm! N312022. jan. 29. 09:10
1/7 anonim válasza:
31 éves vagy, nem 13, felesleges a nézés minőségén gondolkozni! Nyugodtan köszönj rá, attól majd normalizálódik a kapcsolatotok. Ha nem köszön vissza, tudod, hogy egy suttyó, illetve akkor is, ha legközelebb nem ő köszön.
2/7 anonim válasza:
Kulon topik kene ezeknek a -ram nezett, uristen, mi lehet, mit akarhat- kerdeseknek
3/7 A kérdező kommentje:
Külön topic kéne az ide jövök, itt elem ki a frusztraltsagom név és pofa nélkül, mert máshol kuss a nevem (:
2022. jan. 29. 10:09
4/7 A kérdező kommentje:
1,mar egyszer még fordult a fejembe vagy rá kérdezek mi a gond (okot nem adtam rá, pláne, hogy szomszédom) de én hülye gondoltam, ő a 'férfi' majd köszönöm előre.
2022. jan. 29. 10:09
5/7 anonim válasza:
Miert kell ezt bonyolitani?
Ha csunyan nez rad, helybol kerdezz be: vmi.problema van esetleg, rossz helyre parkoltam, mit vétettem?
7/7 A kérdező kommentje:
6 éld ki magad te idióta (:
2022. jan. 29. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!