Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes megjelenésű, stílusosan öltözködő, sportos alkatú pasiként miért érzem azt, mintha minden lány (az utcán, metrón, stb. ) undorral nézne rám?
Egyszerűen az a benyomásom, mintha minden lány arcán amint rám néz, egy undor jelenne meg, mintha valami igénytelen lúzer lennék. Az ismerősi körömben több lányt is megkérdeztem már erről, és ők mind azt mondták, hogy szerintük jól nézek ki, és valószínűleg csak beképzelem, én mégis ezt látom.
Miért lehet ez?
Nem tudom mit vársz, manapság a flegma arckifejezés a megszokott az utcán, mindegy melyik nem vagy életkor. Baltaarcú a nyugdíjas, ökölbe szorult középkorú pofák, gőgősnek szánt flegma-fej a fiataloknál...
Nincs mit tenni.
>Miért lehet ez?
Egyszerű: mert te annak tartod magad. Az ember érzékelése egyáltalán nem objektív, a jelentés, az értékítélet, a jelentés megelőzi és nagyban befolyásolja azt. Nálad a "nullpont" ott van, hogy igénytelen lúzer vagy, és amikor valaki semleges arccal néz rád, akkor nem mozdít ki pozitív irányba ebből a nullpontból, hanem megerősít abban, amit magadról gondolsz. Ha imádnád magad, ugyanezek az emberek rajongva néznének rád, mert akkor a másik oldalra húzna el az előítéleted.
Aha. Kár, hogy ez nem így van.
Az ilyen önjelölt "Én vagyok a király!" jellegű embereket is lenézik, hiába van meggyőződve a saját felsőbbrendűségéről.
Nekem hirtelen az jutott eszembe, hogy páva vagy
Én azokra szoktam kicsit fintorogva nezni akik ilyen faszgyerek szerelesbe vannak es süt roluk az önimadat
A legtöbb mai nő úgy közlekedik, mint egy terminátor. Pláne, hogy teljes szimbiozisban vannak az androiddal, ami a náluk okosabb telefonjukon fut. :XD
Szóval ne lepődj meg, ha úgy néznek rád, mint egy droid. :D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!