Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek rám undorral a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek rám undorral a jó csajokat? (nő vagyok)

Figyelt kérdés

Azért ide írom, mert kétlem, hogy amiatt lenne, mert aggódnak, hogy konkurencia lennék számukra.

Ha meglàt valahol egy 16-22 közti tipikus jócsaj (vasalt haj, vastag smink, insta szemöldök, szakadt nadrág, sportcipő), akkor rögtön elkezd pofákat vàgni, lesajnàló tekintettel nézegetni, mindegy, hogy egyedül van vagy csapatostul.

Diàkmunkán a főnököm (28) barátnője (kb 18) is ez a kategória. A múltkor bejótt, ès odajön, nagy flegmàn elkezdi: "Tudod te, hogy ki vagyok?!"

Mondtam, sajnálom, szerintem nem ismerjük egymást. Mire mèg beképzeltebben folytatja; "Én a Jessica vagyok. Csak hogy legközelebb tudd"

Hàt, örültem, Jessica, de érdekled a fenét, hidegen hagy a főnököm magàn élete.

Ezek a lányok mire fel ilyenek?

Nem vagyunk egy korosztály, 24 vagyok.

2018. jan. 26. 10:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Szard le féltékenyek 24f
2018. jan. 26. 10:44
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
Nincs új a nap alatt. A jó csajok közül sokan fent hordják az orrukat. Most képzeld el, hány férfi szívét törhették már össze azzal, hogy visszautasították, megalázták, lesajnálták, kinevették, kibeszélték(stb...) őket...
2018. jan. 26. 10:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

:O

Neked tényleg így mer szólni egy ilyen kis picsusz? Előttem az ilyenek remegni szoktak, megszólalni se mernek. :D

2018. jan. 26. 10:52
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Szegénnyel biztos nem foglalkoztak a szülei, csak tömték alá a pénzt. Elég sok ilyen van, ne foglalkozz velük.
2018. jan. 26. 10:52
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Remélem nem boltban dolgozol, mert akkor bunkóság nem köszönni annak, aki bejön.

Egyébként sok komplexusos észre sem veszi magát, és ellenszenvesen néz. Én bambultam a villamoson, erre egyszer egy nagydarab idegbeteg nő bejön a képembe, és közölte, hogy megver, ha mégegyszer így nézek rá, csakazér' mert rohadt gebe tini vagyok nem vagyok több nála. Nem voltam tini.

Észre sem vettem, hogy ott van, de lejött, hogy a kisebbségi komplexusa idaig jutott. Soha nem történt velem ilyen korábban, általában szimpi vagyok az embereknek.

2018. jan. 26. 10:53
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszöntem neki, hisz nàlam fizetett. Magàztam is, ahogy illik, hisz nem ismerjük egymást. Tudom, hog a főnök baràtnője, de nem tudtam a nevét, mi közöm van nekem hozzà.

Az volt a baja, hogy úgy képzeltem, mint bármelyik más vàsàrlót, nem úgy, mint a kolléganőm szoktàk, hogy jajj, még van-e elégedve mindennel, értesítsük-e a főnököt, akihez amúgy szabad bejárása van, hogy itt járt.

A főnök nem a tulaj, sima személyzeti főnök, és ő nem várja el, hogy így haptàkba àlljunk tőle. Az a lány még senki nekem, nem dolgozik nálunk.

2018. jan. 26. 11:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, valami miatt mégis konkurenciának tart, attól még, hogy te magadat nem tartod annak.

Le kell tojni, kihúzni magad és mosolyogni. Jessicát meg valószínűleg tényleg az frusztrálta, hogy nem nyaltad körbe a fenekét.

2018. jan. 26. 11:27
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Mert egy kis hülye gyerek, ja most 18 lett azt már veri a nyálát, hogy a főnök farkán pörög, de még a matek leckét csinálja otthon. Gyász alak.
2018. jan. 26. 11:59
 9/14 anonim ***** válasza:
9%
mert csúnya vagyxd
2018. jan. 26. 12:06
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Ezek nem jó csajok, hanem egybites tiniribncok. Kit érdekelnek?
2018. jan. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!