Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek rám undorral a jó csajokat? (nő vagyok)
Azért ide írom, mert kétlem, hogy amiatt lenne, mert aggódnak, hogy konkurencia lennék számukra.
Ha meglàt valahol egy 16-22 közti tipikus jócsaj (vasalt haj, vastag smink, insta szemöldök, szakadt nadrág, sportcipő), akkor rögtön elkezd pofákat vàgni, lesajnàló tekintettel nézegetni, mindegy, hogy egyedül van vagy csapatostul.
Diàkmunkán a főnököm (28) barátnője (kb 18) is ez a kategória. A múltkor bejótt, ès odajön, nagy flegmàn elkezdi: "Tudod te, hogy ki vagyok?!"
Mondtam, sajnálom, szerintem nem ismerjük egymást. Mire mèg beképzeltebben folytatja; "Én a Jessica vagyok. Csak hogy legközelebb tudd"
Hàt, örültem, Jessica, de érdekled a fenét, hidegen hagy a főnököm magàn élete.
Ezek a lányok mire fel ilyenek?
Nem vagyunk egy korosztály, 24 vagyok.
:O
Neked tényleg így mer szólni egy ilyen kis picsusz? Előttem az ilyenek remegni szoktak, megszólalni se mernek. :D
Remélem nem boltban dolgozol, mert akkor bunkóság nem köszönni annak, aki bejön.
Egyébként sok komplexusos észre sem veszi magát, és ellenszenvesen néz. Én bambultam a villamoson, erre egyszer egy nagydarab idegbeteg nő bejön a képembe, és közölte, hogy megver, ha mégegyszer így nézek rá, csakazér' mert rohadt gebe tini vagyok nem vagyok több nála. Nem voltam tini.
Észre sem vettem, hogy ott van, de lejött, hogy a kisebbségi komplexusa idaig jutott. Soha nem történt velem ilyen korábban, általában szimpi vagyok az embereknek.
Köszöntem neki, hisz nàlam fizetett. Magàztam is, ahogy illik, hisz nem ismerjük egymást. Tudom, hog a főnök baràtnője, de nem tudtam a nevét, mi közöm van nekem hozzà.
Az volt a baja, hogy úgy képzeltem, mint bármelyik más vàsàrlót, nem úgy, mint a kolléganőm szoktàk, hogy jajj, még van-e elégedve mindennel, értesítsük-e a főnököt, akihez amúgy szabad bejárása van, hogy itt járt.
A főnök nem a tulaj, sima személyzeti főnök, és ő nem várja el, hogy így haptàkba àlljunk tőle. Az a lány még senki nekem, nem dolgozik nálunk.
Lehet, valami miatt mégis konkurenciának tart, attól még, hogy te magadat nem tartod annak.
Le kell tojni, kihúzni magad és mosolyogni. Jessicát meg valószínűleg tényleg az frusztrálta, hogy nem nyaltad körbe a fenekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!