Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek rám undorral a jó csajokat? (nő vagyok)
Azért ide írom, mert kétlem, hogy amiatt lenne, mert aggódnak, hogy konkurencia lennék számukra.
Ha meglàt valahol egy 16-22 közti tipikus jócsaj (vasalt haj, vastag smink, insta szemöldök, szakadt nadrág, sportcipő), akkor rögtön elkezd pofákat vàgni, lesajnàló tekintettel nézegetni, mindegy, hogy egyedül van vagy csapatostul.
Diàkmunkán a főnököm (28) barátnője (kb 18) is ez a kategória. A múltkor bejótt, ès odajön, nagy flegmàn elkezdi: "Tudod te, hogy ki vagyok?!"
Mondtam, sajnálom, szerintem nem ismerjük egymást. Mire mèg beképzeltebben folytatja; "Én a Jessica vagyok. Csak hogy legközelebb tudd"
Hàt, örültem, Jessica, de érdekled a fenét, hidegen hagy a főnököm magàn élete.
Ezek a lányok mire fel ilyenek?
Nem vagyunk egy korosztály, 24 vagyok.
Nem kell vele foglalkozni. Így beszélt, ő dolga, ez őt minősíti.
Bizony jól megdolghozhatták...akarom mondani megdolgozhatott a pozícióért, és ez közrejátszik. De az is lehet, hogy a finom főztjéért tartják otthon.
Idősödik 10-15 évet és röhögni fog magán...vagy nem.
Milyen az az insta szemöldök? Mivel másabb egy átlagosnál?
Nem hiszem,hogy ez konkurencia,kinézet vagy bármi végett lenne. A legtöbb ilyen "jó csaj" üresfejű libácska,mindenkit lenéz,kinevet és rosszindulatú... hacsak persze nem vagy te is ugyanilyen... :D
Nevess csak ezen egyet és ne érdekeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!