Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy 13 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 13 éves lányba. Azóta mindenki undorral néz rám, ez tényleg ennyire abnormális lenne? 19/F

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, sőt, talán még illegális is.
2012. szept. 26. 00:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha ez a szerelem nem plátói, akkor bűncselekményt követsz el.
2012. szept. 26. 02:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ahogy a mai 13 évesek viselkednek és öltöznek plusz sminkelik magukat én egyáltalán nem csodálom, hogy beleszerettél. Te sem vagy még az a kimondott pedofil kategória, elég fiatal vagy te is. Ettől függetlenül szerintem felejtsd el őt. Nem hiányzik neked, hogy feljelentsen valaki. 25/L
2012. szept. 26. 02:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, abnormális, de 5 év múlva már nem lesz az.
2012. szept. 26. 02:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Osztom az előttem levő nézetét. Én és a párom között is hat év van, csak mi már idősebbek vagyunk.
2012. szept. 26. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tiltja a törvény, ha jársz vele:) Ha lefekszel vele akkor viszont igen. Na de azt meg csak akkor lehet megtudni, ha a csaj beköp vagy a nőgyógyász ami nem valószínű. Amúgy is egy év és 14 éves lesz. Járhatsz vele akár holnap is, ha nem félsz mit mondanak mások.
2012. szept. 26. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem normális . és nagyon szexisek a fiatal lányok de a szexel várj míg 14 éves lesz onanto legális csak sajnos. Énis tudok ojan 13éves srácrola aki 18-19 éves csajokat simán megkur. nincsbene semi rosz . csak sok a huje a társadalmi elő itélet sokona inkáb inkáb elfogadják hogy valaki megver egy 13 évest mint hogy keféljen vele sok ezel az előitélet sajnos
2012. szept. 26. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Dehogy abnormális. Csak várd ki azt a pár hónapot, amíg 14 lesz. Az itt van hamar. Addig csak smároljatok. A 6 év sem vészes. Más tizenéves csaj 30 feletti pasival kavar.

Bár, azt nem írtad, hogy a csaj is szerelmes-e beléd. Mert ha nem az, és zaklatod a szerelmeddel, akkor egészen más a baba fekvése!

2012. szept. 26. 23:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kötelező az se, hogy amint 14 lesz akkor megfektetni. Utána meg jön, hogy a mai kis 14 évesek.....
2012. szept. 27. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!