Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, gyűlölitek vagy szeretitek a férfiakat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 18:07
11/21 anonim válasza:
Engem utálsz 10-es? Én vagyok az, Tibor
12/21 anonim válasza:
Eleve a női a felsőbbrendű nem
14/21 anonim válasza:
Nincsenek szélsőséges érzéseim. Nem gyűlölöm őket és nem is szeretem, mint egy kollektív homogén masszát. A férjem nyilván szeretem, a bátyám is, amíg élt, apámat is szerettem, ha egyszer fiam születik, természetesen őt is szeretni fogom és nem csak addig, amíg kicsi és cuki, hanem nyilván felnőtt korában is. Ártani nekem nem ártott egyik férfi sem, az exeimet sem gyűlölöm, haragudtam rájuk valamikor, de már az is elmúlt, igazából már közömbösek mindannyian. De azért azt nem mondhatom, hogy hú, de szeretem a férfi nemet, mert hát na :D Egyik nemet sem szeretem így különösebben, az egyes embereket tudom szeretni, kollektíven a nemek halmazát nem.
15/21 anonim válasza:
Szerintem mindannyian gyűlöljük a férfiakat, mélyen tudat alatt, csak nem beszélünk róla és sokan magunknak sem valljuk be. Miattuk félünk éjszaka hazamenni az utcán, miattuk rettegünk, hogy egy nap megerőszakolnak minket. Ha megnézem, hogy egy munkahelyen kik ülnek fontos pozícióban, vagy kik vezetnek egy országot, céget, akkor többségében férfiakat látok. Nem azért, mert jobbak, okosabbak, szorgalmasabbak, hanem mert ekkora előnnyel indulnak az életben. A nők hátán kapaszkodnak fel. A nők kárára. Vagy ott van a szex. Társadalmi szinten úgy beszélünk erről, mintha a nőknek nem lennének ezzel kapcsolatban igényei. Mintha a férfi élvezetére lenne ez kitalálva. Az élet legtöbb területén kontrollálni próbálnak minket. És nyugodtan lehet általánosítani, mert vannak kivételek, de az ritka, mint a fehér holló. Aki erre azt mondja, hogy nem igaz, az magának is hazudik.
16/21 anonim válasza:
15 mert a szex pont azoknak az élvezetére lett kitalálva. 5 perc alatt elelveznek, eleve a gyerekhez is csak a férfi orgazmus kell. Nekünk a szüzesség elvesztése is fájdalmas.. es egy No soha nem fog elmenni attól amitől egy férfi igen. En ezért nem vagyok hajlandó csinálni sem, elvből, pedig sajnos nem vagyok leszbikus
17/21 anonim válasza:
#15: és még addig sem sikerült eljutnod, hogy akkor már inkább a férfihatalmat (= patriarchátus) kellene inkább "gyűlölnöd" (ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez)?
18/21 anonim válasza:
Nincs szükségem arra, hogy sablonokban gondolkodjam. A férjemet pl szeretem. Gyűlölködni nem nagyon szoktam, de mondjuk Orbánt azt hiszem gyűlölöm.
19/21 anonim válasza:
Egyes férfiakat szeretek/kedvelek, esetleg szimpatikusnak tartok akár mindenféle ok nélkül. Mások közömbösek. A maradék pedig előítéletből nem szimpatikus vagy okkal nem kedvelem. Gyűlölni csak ilyen bűnözőféléket tudok, akik ártanak másoknak.
Ugyanez a véleményem a nőkről is.
20/21 anonim válasza:
Egyik se, többmilliárd emberről beszélünk, nyilván se nem szeretem, se nem gyűlölöm az összeset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!