Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nárcisztikus exen hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nárcisztikus exen hogy lehet bosszút állni?

Figyelt kérdés
Sokat ártott nekem a kapcsolat alatt is. Mikor összejött mással üzenetben egy mosolyjelet küldött nekem. Azóta már 3 gyereke is van attól a nőtől, akit mindössze pár hónap után teherbe is ejtett. Sőt még miután megházasodtak akkor is írt nekem, de nem válaszoltam semmit. Mióta van nekem is párom, azóta semmit nem hallottam felőle. De azért úgy bennem van, hogy ő hamarabb betudott nekem mutatni, mint én neki. Mármint hogy mennyi mindent elért az életben.
2022. jan. 7. 12:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
évekkel később sem szabadultál tőle... menjél pszichológushoz (ez nem beszólás, tényleg menjél, segíteni fog)
2022. jan. 7. 12:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Minek foglalkozol vele még mindig? A legnagyobb bosszú, ha ignorálod amikor jelentkezik.
2022. jan. 7. 12:58
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Jaj már megint te. Nee. Próbálj meg felkeresni egy dilidokit, neked is jobb lesz. Ez róla a 100.kérdésed kb.
2022. jan. 7. 13:11
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Nárcisztikus ember ellen a legjobb bosszú az, ha ignorálod. Ha tudomást sem veszel róla. Pont ahogy Ő kezelt téged. Nem hallottál felőle - mert ignorált. Ennyi. Ő túllépett, Te nem tudtál. Szerintem egyébként inkább Te lehetsz nárcisztikusnak, nem Ő.

Sajnálom a jelenlegi párodat, mert jól láthatóan még mindig az exedbe vagy belezúgva.

Az élet nem lóverseny. Ő a 3 gyerek mellett még lehet sz@r kapcsolatban, vagy előfordulhat, hogy később elválik. Verheti még Őt az élet - ha ez megnyugtat.

2022. jan. 7. 13:13
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Ki is a nárcisztikus?
2022. jan. 7. 13:14
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Minek? 3 gyereke van, basszus kb. 10 év eltelt, ha nem több!

Nagyon komoly probléma, ha ezzel foglalkozol, sürgősen keress pszichológust. Eleve az nem normális, hogy versengeni akarsz vele, és az sem, hogy nárcisztikusozol, holott gondolom egy éretlen tinikapcsolat volt.

2022. jan. 7. 13:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem telt el 10 év, sőt jóval kevesebb. Tudom hogy mocsokságokat mobdhatott rolam az új nőjének is. Nekem is azt mondta bár megdöglenének az exei, és bár szenvednének az életben. Biztis vagyok benne, hogy nekem is ezt kivánhatja.
2022. jan. 7. 13:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Velem történtek azóta szerencsétlenségek, míg ő neki fantasztikus élete van.
2022. jan. 7. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
Biztos, hogy ő a nárcisztikus? :D
2022. jan. 7. 13:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Gyakorin ismeretlenül mindenki ezt tudja. Csak beszólgotni a kérdezőnek. Sok emberben csalódtam már az életemben, de akiket valaha szerettem tőlük esett a legrosszabbul az átverés. Csak én is szeretném azt mutatni neki vagy bárkinek, hogy nekem is olyan csodálatos életem van mint nekik. Tele van az életem nehézségekkel.
2022. jan. 7. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!