Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus exen hogy lehet bosszút állni?
Figyelt kérdés
Sokat ártott nekem a kapcsolat alatt is. Mikor összejött mással üzenetben egy mosolyjelet küldött nekem. Azóta már 3 gyereke is van attól a nőtől, akit mindössze pár hónap után teherbe is ejtett. Sőt még miután megházasodtak akkor is írt nekem, de nem válaszoltam semmit. Mióta van nekem is párom, azóta semmit nem hallottam felőle. De azért úgy bennem van, hogy ő hamarabb betudott nekem mutatni, mint én neki. Mármint hogy mennyi mindent elért az életben.2022. jan. 7. 12:53
11/14 anonim válasza:
Mindenkinek tele van az élete nehézségekkel!
Hány éves vagy? Mikor szakítottatok?
12/14 harebell válasza:
Az, hogy itt ilyen gyakoriak a "hogyan álljak bosszút a nárcisztikus exen" kérdések (feltételezem, hogy nem mindet ugyanaz az ember teszi fel), pontosan mutatja, hogy milyen nehéz ebből kikecmeregni és helyén kezelni a dolgokat, segítség nélkül végképp nagyon keveseknek megy. Nem bosszúban, elégtételben vagy visszavágásban kéne gondolkodnod (még akkor se, ha valamilyen szinten természetes, amit érzel), hanem továbblépésben, elengedésben, lezárásban. Nem könnyű, de nem is lehetetlen, és a legszebb benne, hogy pont ez az egyetlen igazi "bosszú" egy nárcisztikus esetében, ha végre eléred, hogy nem érdekel, hogy mit tud vagy mit gondol rólad, nem kattogsz rajta, éled a magad életét.
13/14 anonim válasza:
"Nárcisztikus exen hogy lehet bosszút állni?
ő hamarabb betudott nekem mutatni, mint én neki. Mármint hogy mennyi mindent elért az életben."
Ex az ex. Minek bosszút állni? Mit ért el az életben?
Nincs más az életedben, a mindennapjaidban, ami érdekel, ami fontosabb, mint ŐŐŐŐ?
14/14 anonim válasza:
Te nem vagy százas. Ha ő nárci, akkor te meg megszállott zaklató vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!