Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Többnejűségnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Többnejűségnél hány nő lenne az ideális?

Figyelt kérdés

Nagyon erősen gondolkozom rajta.

Ugye az a legjobb ha minden feladatra lenne egy nő.

Takarítás, főzés, mosás, igazából lehetne pár karrierista is, aki nyugodtan kereshetne pénzt is.

Lehetne még ingatlanos, meg ha esetleg még tervbe lenne az építkezés, akkor kőműves is, ugye azoknak jó a fogásuk is ha értitek mire gondolok.

Szóval olyan 8-9 nőre gondoltam alapvetően. Változó korosztály 20-tól 50-ig.

Ti mit gondoltok?

(Egyébként itt a kérdés alatt válaszolhatnak nyugodtan olyan egyedülálló nők is, akik gondolkoztak már ilyenen, és beleesnek a fenti korosztályba. Privit nem kérek még, köszönöm. )

tegnap 18:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
De akkoz osztozkodnia kellene a nőkön férfiaknak, nem? Mert annyival több nő nincsen, mint férfi. Vagy akkor megvalósulna az a világ, amit az incelek hisznek hogy most van, hogy csak a férfiak top 10%-nak jut nő. Egyébként semmi sem gátol abban, hogy felvegyél egy nőt takarítani, mosni, főzni, ezek mind megvehető szolgáltatások, csak ki kell tudni fizetni. A többi amit írtál is mind egy kifizethető szolgáltatás, ha van pénzed.
tegnap 18:50
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Apám, te aztán gazdag lehetsz, ennyi nőt el akarsz tartani. Ezigen :D A karrieristát meg felejtsd el szépen, azok nem mennek hárembe, pláne nem fizetnek érte. Úgyhogy marad az a verzió hogy te tartod el az összes feleséged. Azt meg már csak ki tudod számolni ilyen gazdagon, hogy hányra tellik. Valamiből csak lett ez a nagy vagyonod nemigaz? 🤡
tegnap 18:56
 3/25 anonim ***** válasza:
🤣 remelem osszepakoltal mar, mert itthon (de szerintem egesz europaban) total illegalis, amit akarsz. Ahol pedig van, ott a gazdagoknak van ilen harem, ezeket a noket meg a gyerekeiket is el kell am tartani.
tegnap 18:58
 4/25 A kérdező kommentje:

1,2,3

A szerelem utat tör magának. Úgy érzem az én szívem nem lehet egy nőé. Ezt a sok szeretetet nem bírná el egy ember. És azért jöhetnének a karrieristák, mert besegítenének a rezsiben. Ó, és ez nem bejegyezett élettársi kapcsolat lenne. Szóval ilyen szempontból megengedő vagyok. :)

tegnap 19:02
 5/25 anonim ***** válasza:

Bejegyzett elettartsi kapcsolat mar csak egynemuek kozott lehet.

Nekem mindegy, mit csinalsz, en elvagyok nagyon is a kis monogam kapcsolatomban :D

tegnap 19:03
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy sem állna le veled ezek alapján.
tegnap 19:06
 7/25 anonim ***** válasza:
De akkor mégis miért lenne jó egy karrieristának veled lenni? Mit nyújtanál, amit más nem tud?
tegnap 19:06
 8/25 A kérdező kommentje:

5, ha esetleg szingli leszel, írj rám

6, ez csak a jéghegy csúcsa ;)

7, hatalmas szívem van.

tegnap 19:08
 9/25 anonim ***** válasza:
#7 hülye kérdésekkel traktálná, akkor talán nem itt élné ki magát.
tegnap 19:10
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok más embernek is hatalmas szíve van, olyanoknak akik hajlandóak csak egy emberrel foglalkozni.
tegnap 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!