Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Többnejűségnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Többnejűségnél hány nő lenne az ideális?

Figyelt kérdés

Nagyon erősen gondolkozom rajta.

Ugye az a legjobb ha minden feladatra lenne egy nő.

Takarítás, főzés, mosás, igazából lehetne pár karrierista is, aki nyugodtan kereshetne pénzt is.

Lehetne még ingatlanos, meg ha esetleg még tervbe lenne az építkezés, akkor kőműves is, ugye azoknak jó a fogásuk is ha értitek mire gondolok.

Szóval olyan 8-9 nőre gondoltam alapvetően. Változó korosztály 20-tól 50-ig.

Ti mit gondoltok?

(Egyébként itt a kérdés alatt válaszolhatnak nyugodtan olyan egyedülálló nők is, akik gondolkoztak már ilyenen, és beleesnek a fenti korosztályba. Privit nem kérek még, köszönöm. )

tegnapelőtt 18:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hát szex közben egy ülhetne a farkamon, egy meg az arcomon... többel meg mit csinalnek? Szóval kettő pont elég :D
tegnapelőtt 19:24
 12/26 A kérdező kommentje:

9, úgy látom te előszeretettel segítesz itt kiélni magam. :)

10, rendben, gondolom nekik már van párjuk.

11, Na ez a beszéd! Végre egy normális válasz! :D

tegnapelőtt 19:46
 13/26 anonim ***** válasza:
Ezesetben én férfi háremet szeretnék
tegnapelőtt 20:22
 14/26 anonim ***** válasza:
Én benne lennék, válalnám a szex részét meg dolgozni is járnák. Nem főznék, nem takarítanák, a többi nőre nem adnák be pénzt a közösbe. Egészségügyi vizsgálatot elvárnák negyed évente, amin én is részt vennék.
tegnapelőtt 20:22
 15/26 anonim ***** válasza:
Szóval 13as vagyok lenne aki csinálná a reggelimet de eloszthassák egymás közt mindenki csak azt csinálná és úgy ahogy szeretné. Lenne aki megfürdetne. Akivel kirándulnék vagy együtt elmegyünk szabaduló szobázni. Lenne aki betakarna és olvasna nekem egy nagy házba laknánk lennének szobák.
tegnapelőtt 20:26
 16/26 anonim ***** válasza:
Amúgy (15ös vagyok) vannak ilyen animék, de igazából valóéletben nehezen tudnám elképzelni hogy működne.
tegnapelőtt 20:30
 17/26 anonim ***** válasza:
87%
Még egyet se bírtok rendesen kielégíteni...
tegnapelőtt 20:38
 18/26 anonim ***** válasza:
Én simán
tegnapelőtt 20:45
 19/26 anonim ***** válasza:

A nőket nem lehet beosztani különböző feladatokra.

A nőket el kell tartani.

A nőkkel rendszeresen szexuális életet kell élni.

A születendő gyerekeket is el kell tartani.

A nőket nem lehet arra kényszeríteni, hogy ne legyen gyerekük.

Biztosítani kell, hogy a nők kölcsönösen elviseljék egymást.

Biztosítani kell, hogy a nők teljesen egyenlőek legyenek, minden szempontból, mindenben.

Ha ezek után is azt mondod, hogy érdekel a dolog ÉS természetesen teljesíteni is tudod ezeket a feltételeket, akkor szívesen elmesélek egy kis történetet, ami ide vág.

tegnapelőtt 21:50
 20/26 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsi, válás esetén természetesen jelentős összeget kell fizetni a nőknek.
tegnapelőtt 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!