Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Többnejűségnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Többnejűségnél hány nő lenne az ideális?

Figyelt kérdés

Nagyon erősen gondolkozom rajta.

Ugye az a legjobb ha minden feladatra lenne egy nő.

Takarítás, főzés, mosás, igazából lehetne pár karrierista is, aki nyugodtan kereshetne pénzt is.

Lehetne még ingatlanos, meg ha esetleg még tervbe lenne az építkezés, akkor kőműves is, ugye azoknak jó a fogásuk is ha értitek mire gondolok.

Szóval olyan 8-9 nőre gondoltam alapvetően. Változó korosztály 20-tól 50-ig.

Ti mit gondoltok?

(Egyébként itt a kérdés alatt válaszolhatnak nyugodtan olyan egyedülálló nők is, akik gondolkoztak már ilyenen, és beleesnek a fenti korosztályba. Privit nem kérek még, köszönöm. )

tegnapelőtt 18:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%
Azzal ugye tisztában vagy, hogy azokban a kultúrákban, ahol létezik a többnejűség, az a feltétel, hogy a férfi el tudja tartani az összes feleségét azonos színvonalon? Nem csak úgy megy, hogy "jaj, én kilenc nőt akarok" és akkor az lesz. Ha nem tudo eltartani mindet, akkor gatya.
tegnapelőtt 23:01
 22/26 anonim ***** válasza:

21

Ezt írtam a 19-esben és a 20-asban.

tegnap 07:48
 23/26 anonim ***** válasza:
Amennyi potencia zavaros pasi van, ki sem tudnátok elégíteni őket normálisan.
tegnap 07:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem ez tetszik nagyon: "Egyébként itt a kérdés alatt válaszolhatnak nyugodtan olyan egyedülálló nők is, akik gondolkoztak már ilyenen, és beleesnek a fenti korosztályba. Privit nem kérek még, köszönöm."
tegnap 08:02
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#22, Bocsi, nem olvastam el a hozzászólásokat.

De ezek szerint a kérdező nagyon el van tévedve a témával kapcsolatban.

Amúgy én a "karrierista" feleségen röhögtem a legjobban.

Persze, egy független, önálló nő másra sem vágyik, minthogy eltartsa a kérdezőt, meg a többi "feleségét", hát hogyne. 😂

tegnap 09:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Fizetéstől függ. Amennyit el tudsz tartani.
ma 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!