Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szexkapcsolat miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexkapcsolat miért nem gyakoribb, ha sokkal kényelmesebb, mint a sima párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Igazából a szexkapcsolat a párkapcsolat pozitív részeit foglalja magába, mikor találkoznak a felek, szépen felöltöznek, eltöltik kellemesen a szabadidejüket és mindenki hazamegy a saját, kényelmes kis életébe, nincs összeveszés az együttélés miatt, nem kell alkalmazkodni. Ettől függetlenül meg tök jókat lehet beszélgetni, kirándulni, wellnessezni, minőségi időt tölteni, stb együtt.

tegnap 19:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%

Mert ha a partner elég jó számodra, ez egy idő után kevés lesz.

Ha nem elég jó, akkor pedig nem kell szexre sem.

A szexkapcsolat önmagában nem működik hosszútávon, mert elfejlődik vagy jobbra, vagy balra.

tegnap 19:36
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
Keveseknek van igénye olyan ember rársaságára illetve a vele valo szexre akihez köze sincs valójában.
tegnap 20:29
 3/25 anonim ***** válasza:
71%
Az én kapcsolatomban nincs összeveszés. Alkalmazkodás meg nem nyűg, se nem nehézség.
tegnap 20:42
 4/25 anonim ***** válasza:
22%

Elég alja igényeid vannak akkor... Lelked rajta!

Tudod, ez pont olyan, hogy ha érted, magyarázat nélkül is érted, ha nem érted, magyarázat után sem fogod megérteni.

tegnap 20:56
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
Nalunk mincs veszekedes, minimalisan alkalmazkodunk csak, kb ket harom dologbab. Egy szexkapcsolat nem nyujtana nekem semmiben tobbet plane, hogy olyannal nem tudok szexelni, akit nem szeretek :D
tegnap 21:09
 6/25 anonim ***** válasza:
62%

Igen, ez elméletben nagyon jól hangzik, csakhogy a pasik ezt úgy szokták kezelni, hogy pl. rád ír éjfélkor, szia átjössz?..

Tehát kb. prostinak vagy nézve. Biztos van kivétel is, nem tudom, de én azt tapasztaltam sajnos, hogy csak abba tesznek energiát, aki fontos nekik.

tegnap 22:34
 7/25 anonim ***** válasza:
73%
Nekem ez nem minőségi idő.
ma 05:49
 8/25 anonim ***** válasza:
0%

Hat figyu, ha nem lennék házas, mert calamiért kiesne az életemből a férjem, akkor én is beérném a szexkapcsolattal. Nem kellene senkihez igazodnom, senki nem nyüszítene, hogy csináljak neki vacsit, fele akkora kosz se lenne a lakásban, nem horkolna senki.

Szóval kényelmesebb lenne leakasztani valakit, amikor igényem van rá.

ma 08:44
 9/25 anonim ***** válasza:
65%
Kevered a szexkapcsolatot a randizási időszakkal, vagy a barátság extrákkal, esetleg a situtionshippel. Szexkapcsolatban szexeltek, nem igazán beszélgettek, programoztok. Illetve látni, hogy elkötelezettségre alkalmatlan vagy amivel nincs baj elvégre nem kötelező mindenkinek párkapcsolatban lennie. De az eléggé gáz, hogy itt akarod rábeszélni az embereket arra ami neked megfelelő. El kéne fogadni, hogy az emberek nem egyformák és vannak emberek akik hajlandóak párkapcsolatban, sőt házasságban élni, gyerekeket vállalni és még működik is. Egyáltalán nem tartják tehernek a másikat hanem szeretik és tisztelik egymást.
ma 09:01
 10/25 anonim ***** válasza:
33%
Voltam szerető, volt szexkapcsolatom és rendes kapcsolatom is. A rendes kapcsolatnak nincs párja ha a másik fél is normális. Segítitek támogatjátok egymást és kipótoljátok egymás gyengeségeit. A szex is jobb mert nem mindig csak a szép oldalunkat mutatjuk egymásnak. Sokkal több mindent meg lehet élni egy kapcsolatban, mint másban. Ezt férfiként mondom.
ma 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!