Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szexkapcsolat miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexkapcsolat miért nem gyakoribb, ha sokkal kényelmesebb, mint a sima párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Igazából a szexkapcsolat a párkapcsolat pozitív részeit foglalja magába, mikor találkoznak a felek, szépen felöltöznek, eltöltik kellemesen a szabadidejüket és mindenki hazamegy a saját, kényelmes kis életébe, nincs összeveszés az együttélés miatt, nem kell alkalmazkodni. Ettől függetlenül meg tök jókat lehet beszélgetni, kirándulni, wellnessezni, minőségi időt tölteni, stb együtt.

tegnapelőtt 19:33
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Hát hányan tartanak fent évekig szeretői kapcsolatokat? Szerintem nem annyira ritka az sem, hogy két ember csak eltölti egymással a szabadidejét és megőrzi a függetlenségét. Társadalom előtt nincs kimondva, hogy együtt vannak, de attól még simán lehet nekik ez feltöltő így. Nem látom a problémát.

tegnap 10:46
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A szeretői kapcsolat nem kapcsolat hanem viszony és állandóan bújkálnak, általában félnek attól, hogy lebuknak. Ha te összekevered a fogalmakat és álomvilágban élsz az a te bajod. Majd felébreszt a szeretőd, vagy szexpartnered. :))

tegnap 10:48
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
A mingli és szeretői kapcsolat egyáltalán nem ugyanaz!
tegnap 10:53
 24/25 A kérdező kommentje:
Hát pedig én mindegyiknek megmondtam, hogy nem akarok összeköltözős, hagyományos párkapcsolatot. Aztán volt, amelyik nem hitte el.
tegnap 10:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én meg biztos vagyok benne, hogy eljátszottad a hősszerelmest szex miatt és megvezetted őket.
tegnap 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!