Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még 1 ropke szexre sincs ram ideje?
Megvaltozott az elethelyzete emiatt nem igazan ferek bele az idejebe. Szexkapcsolatba vagyunk. Barataival is tobbet talizik mint velem. Ok hivjak ide oda es megy veluk,velem meg nem. Most Mar eljutottunk oda hogy masfelhavonta talalkozunk. Letezik hogy szexre se kellek mar neki? Meg velem miert nem jon el sehova? Velem is jolerezhetne magat, en is benne lennek 1 moziba vagy gokartba vagy barmibe. Sot velem tobbre menne mert en velem szexelni is tud a haverjaival meg nem.
Kajak feltekeny vagyok
Mivel nem tudtunk meg túl sok infót, nekem az elso gondolatom az volt, hogy ismerkedik, szorakozok, kikapcsol a barataivak es mivel Ti csak ilyen kapcsolatban vagytok, nem is töri magát azon hogy másképp legyen. Lehet van neki más alkalmi partner is a képben, ezért ritkábban jut rád idő. És ez előfordulhat, hiszen nem vagytok kapcsolatban, mindenki mehet amerre szeretne. Nyilván ha neked kialakulna valakivel komolyabb, nem szólna semmit, Te életed. Valamint így, hogy ilyen ritkán találkoztok, nyilván az sem zavarná ha neked lenne mellette más alkalmi.
Viszont nem tudjuk, Te mennyire adtál arra jelet, hogy esetleg komolyabbra szeretnéd forditani, amit abból szűrtem le hogy féltékeny vagy. Ha pedig nem mutattál semmi egyértelmű érdeklődést, akkor lehet emiatt sem veszi ő komolyabban.
Bár, ha őszinte leszek, ha egy férfi komolyat akarna a nőtől, akkor tenné lépéseket.
Ha fontos neked az illető, akkor kérdezz rá nincs-e kedve elmenni veled pl moziba, ahol esetleg kibontakozhattok másképp is. De Te ismered a helyzeteteket, mennyire lenne ez számára "erőszakos":-)
Nem elég, hogy vár arra mikor dugja meg még hívja is el moziba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!