Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki szerintem azt hiszi,hogy csak szexre kell nekem.Hogy bizonyítsam be neki,hogy téved?Amúgy már lefeküdtünk 3-szor egymással.
Figyelt kérdés
szept. 10. 19:30
1/10 anonim válasza:
Hívd el olyan programra, ami nem a szexről szól. Menjetek el moziba vagy beszélgessetek egy kávézóban. Netán el is mondhatod neki, hogy kedveled és többet szeretnél szexnél.
2/10 anonim válasza:
Keresd, érdeklődj felőle, kedveskedj neki kis gesztusokkal (akár csak egy random vicces videó is azt jelenti, hogy rá gondoltál). Legyél figyelmes vele. Hívd el randizni, kimozdulni, mutasd be a barátaidnak, stb.
(Viszont azért ezt ne vidd túlzásba, nem lógj rajta egész nap, ne vigyél neki zavarba ejtő ajándékokat, de mondjuk minden másnap ha írsz neki az még nem gáz.)
3/10 anonim válasza:
Kezdj azzal, hogy elmondod, mire is kell neked az a lány.
4/10 anonim válasza:
Mivel férfi vagy, mi mást gondoljon?
5/10 anonim válasza:
4 uhh, elég megkeseredett lehetsz...
6/10 anonim válasza:
5, nekem ezt férfiak mondták. Hogy akármit mond egy férfi, csak a pinát látja a nőben. A simpek az ellenkezőjét fogják mondani... de ők is a punci miatt.
7/10 anonim válasza:
#6 kár, hogy nem azt mondták neked, hogy ugorj a kútba.. biztos azt is megtetted volna.
9/10 anonim válasza:
Higyje akkor azt. Én elengedném. Fenének se kéne olyan aki semkibe veszi az érzéseim meg vádol, meg neki nem tiszta.
Nem tanácsos ilyenekkel foglalkozni akiknek állandoan bizonygatni kell mert nem éreznek nem látnak semmit érzelmi analfabéták.
10/10 anonim válasza:
Ne bizonygass semmit, egyszerűen viselkedj vele normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!