Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt haragszom a barátomra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt haragszom a barátomra, mit tegyek? Részegen lefeküdtünk egymással

Figyelt kérdés

Még szűz voltam, egy esküvőn voltunk és ittunk. Én életemben egyszer voltam részeg ezelőtt, nem vagyok hozzászokva. Ott ültünk a hintaágyban, elkezdte simogatni a combom, mondtam neki, hogy fejezze be, mert ebből úgy érzem, hogy ma több lesz. De nem akartam azt, hogyha józanul nem lennék benne, akkor részegen lefekszem vele, még nem álltam készen rá nagyon.

Aztán a szobában elkezdte csókolgatni a nyakam és megtörtént. Nem takargattam magam, nem voltam szégyenlős, tök jó volt, de mégis szégyellem magam, hogy bepiázva vesztettem el egy rokona házában. Azóta szégyellem magam nagyon, és vele is többször összevesztem emiatt. Ő meg azzal jön, hogy nem erőszakolt meg, és nem érti, hogy miért rossz érzés ez nekem. Mert amúgy tényleg jó volt, csak szégyenlem a dolgot, meg mondtam is neki, hogy fejezze be a combom simogatását, már akkor alig tudtam ellenállni, amikor meg fent a nyakam csókolgatta, akkor végem volt. De nem így képzeltem el ezt az egészet és most ehhez szégyen is párosul, pedig tudom, hogy nem csináltam rosszat.

2023. szept. 22. 16:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%

Sajnálom :(

Nyugi nem fog az egész életedre kihatni. Én is megbántam kicsit, hogy kivel és milyen körülmények között vesztettem el, de ennek már lassan 12 éve és nem számít. Velem hasonlóan erőltetés volt, csak nem részegen. Hónapokig erőltette a srác csak én nem tudtam hogy nem normális ez, azt hittem én vagyok rosszul bekötve, hogy lassan akarok haladni és féltem hogy kidob ezért belementem lassan. Mert először nemet mondtam, majd tovább erőltette. Aztán egyik nap orál után mondta hogy szexelni akar, mondom dehát most élveztünk el, azt mondja akkor pont itt az ideje a szexnek (???) és addig erőltette hogy végül pár órával később belementem. Majd innentől kezdve ő egyszer sem akart szexelni, neki csak annyi kellett, hogy ne legyen már szűz. És igenis ez erőszak volt, csak nem jogi értelemben, de kihasznált egy önbizalomhiányos tinilányt, rávette, hogy olyat tegyen, amit még nem akar, elhitette vele, hogy defektes és ki fogja dobni, ha nem tesz eleget.

De utána értelmes pasijaim voltak úgyhogy túl tudtam lenni :D Szerintem te is jobban jársz ha mást keresel.

2023. szept. 22. 16:40
 2/28 anonim ***** válasza:
45%

Nem az ő hibája volt. Ha jelezted , hogy akarod és élvezted is akkor szerintem bárki ugyan ezt tette volna.

Szerintem ez a te hibád, mert nem tudtad, hogy mit akarsz és hagytad magadat sodródni az árral. Nem kéne rá haragúdnod.

Másrészről a legtöbb ember nem választja meg az első alkalma helyszínét ( mármint, ha ki is választod, nem mindenkinek ott lesz ahol tervezte és úgy ahogy tervezte). Nagyon sokan rosszul élik meg és rossz helyen , rossz emberrel fekszenek le.

Neked viszont egy jó este volt ahogyan mondod és valószínűleg a partnerrel se lehetett nagy gond , ha élvezted és nem szégyellted magadat előtte.

Azt megértem, hogyha csalódtál a valóságban és boldogtalannak éled meg amiért ellentmondtál az elképzeléseidnek , de ezen már nem tudsz változtatni.

Inkább örülj neki, hogy élvezetes volt az első alkalmad és olyannal aki szeret téged .

2023. szept. 22. 16:45
 3/28 anonim ***** válasza:
33%

#2 Te hallottal mar a beleegyezesrol??? Hogyne lett volna az o hibaja?? Miert nyomulok a szexszel, ha a partnerem azt mondja, 'legyszi ne'???

Sajnalom, ami tortent, kerdezo. Ez egyertelmuen etikatlan volt, es igen, eroszaknak szamit, amiatt is, mert nem voltal jozan, es amiatt is, mert tobbszor is probaltad leallitani.

[link]

Megertem, hogy rosszul erzed magad. En felhivnam a NANE-t es beszelnek 10 percet egy tapasztalt segitovel: +36 80 505 101

2023. szept. 22. 16:56
 4/28 anonim ***** válasza:
44%

#3:

"Még szűz voltam, egy esküvőn voltunk és ittunk." - Mindketten ittasak voltak!!!

2023. szept. 22. 17:01
 5/28 anonim ***** válasza:
69%

Nekem elég beleegyezés ha élvezi és ledobja a ruháját ... elmondása szerint.

Ti meg nem tudjátok hol a határ a kettő között. Az első hozzászóló esete is teljesen más. Mert ő nem akarta. Bár szerintem akkor is lehetne annyi esze egy lánynak, hogy nem megy bele ha nem akarja es még a baráttal se találkoznék többet. De jó. Ezt még lenyelem, hogy nem egyezett bele. A kérdező viszont nem ellenkezett.

Nálam egy ellenkezés az úgy néz ki, hogy ellököm magamtól. Elküldöm. Nemet mondok. Lecsapom a kezét. Elmegyek én...folytathatnám...

2023. szept. 22. 17:02
 6/28 anonim ***** válasza:
85%

2

Nem lehet erőszak, amikor nem azt mondta, hogy fejezze, mert nem élvezi, hanem azt, hogy szex lesz belőle. Elragadta a hév mindkettőt és kész ittas állapotban! A kérdező a párját hibáztatja a saját gyengesége miatt! Nem kellett volna annyit inni, vagy konkrétan otthagyni és kész. Semmiféle erőszak nem történt!

2023. szept. 22. 17:06
 7/28 anonim ***** válasza:
(*3)
2023. szept. 22. 17:07
 8/28 anonim ***** válasza:
25%

Az italtol akaratgyengébbek lesznek a nők. Rengeteg pasi ezt ki is használja. Hivatalosan erőszaknak minősul ez is csak nehéz bizonyítani az erőszakot igy gyakorta feljelentések sincsenek ebből.

Olyan is van amikor ittas csajt meghúz 5 osztalytarsa is és a csaj nem is mer szólni es magát hibáztatja.

2023. szept. 22. 17:09
 9/28 A kérdező kommentje:
Nem erőszakolt meg. Én is akartam, mert be voltam rúgva, nagyon "kanos" voltam. De nem így szerettem volna, szóltam is neki, hogy ne izgasson fel. Nem is az a baj, hanem az, ahogyan történt, mert ez úgy gáz volt, ráadásul még mindig ott tartok, hogy nem merek előtte levetkőzni. Ezért nem szerettem volna részegen belemenni, ha józanul nem érzem magam késznek rá.
2023. szept. 22. 17:51
 10/28 anonim ***** válasza:
55%
Nekem ez nagy red flag. Azt kérem, hogy hagyja abba, akkor hagyja abba a tapizást meg a csókolgatást. Pont. Akkor is ha részeg, akkor is, ha én részeg vagyok. Ha azt mondom hogy nem, és hagyja abba, és nem teszi, akkor csűrhetitek ahogy akarjátok, ez erőszak.
2023. szept. 22. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!