Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt haragszom a barátomra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt haragszom a barátomra, mit tegyek? Részegen lefeküdtünk egymással

Figyelt kérdés

Még szűz voltam, egy esküvőn voltunk és ittunk. Én életemben egyszer voltam részeg ezelőtt, nem vagyok hozzászokva. Ott ültünk a hintaágyban, elkezdte simogatni a combom, mondtam neki, hogy fejezze be, mert ebből úgy érzem, hogy ma több lesz. De nem akartam azt, hogyha józanul nem lennék benne, akkor részegen lefekszem vele, még nem álltam készen rá nagyon.

Aztán a szobában elkezdte csókolgatni a nyakam és megtörtént. Nem takargattam magam, nem voltam szégyenlős, tök jó volt, de mégis szégyellem magam, hogy bepiázva vesztettem el egy rokona házában. Azóta szégyellem magam nagyon, és vele is többször összevesztem emiatt. Ő meg azzal jön, hogy nem erőszakolt meg, és nem érti, hogy miért rossz érzés ez nekem. Mert amúgy tényleg jó volt, csak szégyenlem a dolgot, meg mondtam is neki, hogy fejezze be a combom simogatását, már akkor alig tudtam ellenállni, amikor meg fent a nyakam csókolgatta, akkor végem volt. De nem így képzeltem el ezt az egészet és most ehhez szégyen is párosul, pedig tudom, hogy nem csináltam rosszat.

2023. szept. 22. 16:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
41%
A NEM, az NEM, akár józanon, akár részegen. Sajnálom, hogy a barátod ezt nem volt képes felfogni módosult tudatállapotában. Neked pedig hiába esett jól az aktus, utána bűntudatod lett. Próbáld meg túl tenni magad ezen az eseten, de azért gondold meg, folytatod-e ezt a kapcsolatot, mivel mindig eszedbe fog jutni ez a kellemetlen emlék, ha rá nézel. Remélem következményei nem lesznek az első szexnek.
2023. szept. 22. 19:05
 12/28 anonim ***** válasza:
31%
Ha mondasz 1 hatarozott nemet es el tolod magadtol akkor nemmlett volna ilyen problemad. Azért ne hibaztasd mar midenert csak őtm latta h elvezed, szerinted itt ki áll meg?
2023. szept. 22. 19:37
 13/28 anonim ***** válasza:
53%
#12 aki tudja értelmezni azt a mondatot, hogy “hagyd abba”. Ennyi kell hozzá. A kérdező többször kérte hogy hagyja abba. Erőszakoskodni is kell, csak akkor számít a nem nemnek?
2023. szept. 22. 19:45
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Csavo latta rajta h kereti magat mert kerdezo irta h elvezte, a csavo nem eroszakolta meg, szerintem a kerdezo is hibas
2023. szept. 22. 19:48
 15/28 anonim ***** válasza:
7%
A kerdezot erkolcsileg zavarja.. de csak is magat okolhatja.. ha valanit nem akarok akkor nem csinalom. Ittal na es ? Gondolom mar igy is tul koros vagy 20 ev koruli.. mas lanyok 15 evesen mar megvannak csinalva ..
2023. szept. 22. 19:53
 16/28 anonim ***** válasza:
62%
#14-15 teljesen mindegy hogy szerinte mennyire élvezi. Ha azt mondja, hogy nem, akkor nem. Pont. Vége a vitának, ez ezen a ponton lezárul. A nem, az nemet jelent. Ez az irányadó, nem az, hogy szerinted élvezi-e.
2023. szept. 22. 20:12
 17/28 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem a lényeg, hogy jó volt az első, sokaknak borzalmas. Az alkohol miatt nem paráztál annyira.

Próbáld meg így felfogni esetleg :)

Nekem az első nagyon fájt, úgy voltam vele essünk túl rajta aztán egy gonddal kevesebb, azóta sem bántam meg, szerintem - de ez csak az én véleményem - túl van hypeolva ez az első szex eléggé.

Legalább most már a többi még jobb lesz majd😊

2023. szept. 23. 00:03
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Aha ba a nem nemet jelent miert ment bele es még irja is h ekvezte? Hagyjuk már
2023. szept. 23. 07:14
 19/28 A kérdező kommentje:

Ezzel rohadtul nem segítesz, csak fokozod az önutálatomat.

2023. szept. 23. 09:03
 20/28 anonim ***** válasza:
37%
19. Ne utald magad, baratod volt elso nem egy random discobol valaki.
2023. szept. 23. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!