Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik rokonom azt álmodta, hogy lefeküdtünk egymással! Ez a tudatalatti vágyait hozta így felszínre? Most mit gondoljak? Lehet engem kiván?
Nem jelent semmit, az álmok nagyon áttételesek tudnak lenni. Lehet, hogy kíván valakit, aki külső, vagy belső tulajdonságai alapján rád hasonlít.
Én múltkor álmomban összeházasodtam az egyik exemmel, aztán a pszichológusommal kielemeztük, hogy valójában egy bizonyos tulajdonsága az, ami felkeltette az érdeklődésemet álmomban, és az alapján "vonzódtam" hozzá álmomban. De valójában nem hozzá, hanem ahhoz a bizonyos tulajdonságához.
Én nem hiszek abban, hogy az álmok a tudat alatti vágyakat hozná fel.
Például ha valaki azt álmodja, hogy üldözik a tejeskannák, akkor valami tejeskanna fétis a való életben? Vagy ha valaki valamilyen akció film után gengszternek képzeli magát, akkor valójában is embert akar ölni?
Az álom egy dolog. Sok mindent jelenthet, sok mindentől függhet.
Az szerintem jelent valamit, hogy el is meséli, - hacsak nem vagytok egyébként is ilyen intim, baráti viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!