Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt haragszom a barátomra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt haragszom a barátomra, mit tegyek? Részegen lefeküdtünk egymással

Figyelt kérdés

Még szűz voltam, egy esküvőn voltunk és ittunk. Én életemben egyszer voltam részeg ezelőtt, nem vagyok hozzászokva. Ott ültünk a hintaágyban, elkezdte simogatni a combom, mondtam neki, hogy fejezze be, mert ebből úgy érzem, hogy ma több lesz. De nem akartam azt, hogyha józanul nem lennék benne, akkor részegen lefekszem vele, még nem álltam készen rá nagyon.

Aztán a szobában elkezdte csókolgatni a nyakam és megtörtént. Nem takargattam magam, nem voltam szégyenlős, tök jó volt, de mégis szégyellem magam, hogy bepiázva vesztettem el egy rokona házában. Azóta szégyellem magam nagyon, és vele is többször összevesztem emiatt. Ő meg azzal jön, hogy nem erőszakolt meg, és nem érti, hogy miért rossz érzés ez nekem. Mert amúgy tényleg jó volt, csak szégyenlem a dolgot, meg mondtam is neki, hogy fejezze be a combom simogatását, már akkor alig tudtam ellenállni, amikor meg fent a nyakam csókolgatta, akkor végem volt. De nem így képzeltem el ezt az egészet és most ehhez szégyen is párosul, pedig tudom, hogy nem csináltam rosszat.

2023. szept. 22. 16:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%
#19 ezek a majmok kb beismerik hogy saját maguk is simán erőszakolnának nőket. Ez őket jellemzi, nem téved.
2023. szept. 23. 11:31
 22/28 anonim ***** válasza:
54%
Ugy ahogy te nem bjrtal neki ellenallni es eltolni magadtol, o ubyan ugy nem birt ellenallni h ne simogassa a combod es a tobbi...
2023. szept. 23. 16:15
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
#22 ez nem ok az erőszakra. Az az irányadó amit a másik mond. Ha nemet, akkor az nemet jelent. Ennyi. Egy óvodás is érti mit jelent a nem. Még az idióta macskám is érti. Felnőtt férfiak úgy látszik nem. Sokat elmond az értelmi képességeitekről.
2023. szept. 23. 16:28
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
Olvasd mar el kerdezo kommentjet nem eroszakolta meg!
2023. szept. 23. 17:20
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
A noknel a nem nem mindig jelent nemet, a kerdezo irta is h elvezte aha akkor valoban nem volt...
2023. szept. 23. 17:21
 26/28 anonim ***** válasza:
35%
#25 a nem, az nemet jelent. Úgy gondolkozol, mint egy erőszaktevő. Kb most ismerted be, hogy simán nőket erőszakolnál, ha csak annyit mondanak, hogy “hagyd abba” de nem rúgnak le magukról, szerinted az nem erőszak. Undorító vagy. Hány nőt erőszakoltál meg így?
2023. szept. 23. 17:25
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
27. Ds buta vagy.. az eroszak az mikor fizikailag ellenkezik valaki..
2023. szept. 23. 21:24
 28/28 anonim ***** válasza:
#28 erőszak az, amikor akár szóban is ellenkezik, vagy azt mondja, hogy hagyja abba a másik, és a másik ezt figyelmen kívül hagyja. Szóval hány nőt erőszakoltál meg?
2023. szept. 24. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!