Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt haragszom a barátomra, mit tegyek? Részegen lefeküdtünk egymással
Még szűz voltam, egy esküvőn voltunk és ittunk. Én életemben egyszer voltam részeg ezelőtt, nem vagyok hozzászokva. Ott ültünk a hintaágyban, elkezdte simogatni a combom, mondtam neki, hogy fejezze be, mert ebből úgy érzem, hogy ma több lesz. De nem akartam azt, hogyha józanul nem lennék benne, akkor részegen lefekszem vele, még nem álltam készen rá nagyon.
Aztán a szobában elkezdte csókolgatni a nyakam és megtörtént. Nem takargattam magam, nem voltam szégyenlős, tök jó volt, de mégis szégyellem magam, hogy bepiázva vesztettem el egy rokona házában. Azóta szégyellem magam nagyon, és vele is többször összevesztem emiatt. Ő meg azzal jön, hogy nem erőszakolt meg, és nem érti, hogy miért rossz érzés ez nekem. Mert amúgy tényleg jó volt, csak szégyenlem a dolgot, meg mondtam is neki, hogy fejezze be a combom simogatását, már akkor alig tudtam ellenállni, amikor meg fent a nyakam csókolgatta, akkor végem volt. De nem így képzeltem el ezt az egészet és most ehhez szégyen is párosul, pedig tudom, hogy nem csináltam rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!