Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak szexre kellek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szexre kellek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy akikkel ismerkedem azok nem keresnek kapcsolatot, csak szimplán intimitást és szexet szeretnének valakitől. Csak én vagyok az ilyen, velem lenne a probléma vagy a korombeliek tényleg nem akarnak kapcsolatot? 20-25 évesek.

júl. 23. 20:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%
Mert a komoly embereket elutasítod (mert nem jó pasik)
júl. 23. 20:25
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem utasítom el őket...ha amúgy lennének.
júl. 23. 20:27
 3/22 anonim ***** válasza:
47%

Nem te vagy a probléma, hanem az aki szexre hajt. Én is csak arra kellenék nekik.

Mai világban a szerelem fogalmát sem ismerik, így fűvel-fával vannak és nagy "szerelmesek".

Egy életben csak egyszer szabad odaadni magad, vagyis így lenne a helyes.

Ezen csodálkozni nem lehet, a világ megérett az atomra!

júl. 23. 20:31
 4/22 anonim ***** válasza:
65%

Azért, mert a szerelem és az összetartozás érzése kialakul egy kapcsolatban.

Az nem úgy megy, hogy a nulladik lépésnél eldöntjük, hogy akkor ez most komoly kapcsolat, nosza...

Nálam egy kivételével az összes kapcsolatom szexkapcsolatból nőtte ki magát, és ahol nem lett végül párkapcsolat, ott is többnyire én nem akartam.

A görcsös akarás meg teperés nagyon vágy sorvasztó.

júl. 23. 20:34
 5/22 anonim ***** válasza:
51%

Velem is mindig ez volt, most van az első olyan srác, aki tényleg értékeli azt is, aki vagyok.

Szerintem itt egyébként csak annyi van mögötte, hogy a legtöbb emberben amolyan csoda várás van, hogy ha első pillanatban nem jön a tökéletes összhang és szerelem, akkor már kuka, keres tovább...

júl. 23. 20:40
 6/22 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem te vagy az ausztriai lány aki két mondatot nem tudott privibe nekem összerakni.
júl. 23. 20:43
 7/22 anonim ***** válasza:
64%

És ezeket a jóembereket hol ismered meg?

Egyébként lehet, hogy ilyen a természeted, az is lehet, hogy hosszútávon idegesítő lennél vagy kibírhatatlan.

Vagy szimplán kreténeket fogsz ki rossz helyen.

júl. 23. 20:49
 8/22 anonim ***** válasza:
52%

A barátnőmmel úgy jöttem össze, hogy csak meg akartam fektetni. De ahogy randizgattunk megszerettem.

Ez az irtózás attól, hogy "a pasi szexelni akar ezért egyből off" dolog nekem totál értelmetlen. Ha nem jött volna be a csajom szexuálisan akkor sosem ismerem meg.

Persze nem azt mondom, hogy egyből össze kell feküdni.

júl. 23. 21:07
 9/22 anonim ***** válasza:
28%
Nem jó fiúkkal teszed magad.
júl. 23. 21:13
 10/22 anonim ***** válasza:
58%

Minden ferfi korosztalyra igaz lett ez. Olyan sok nő adja könnyen magát hogy mindig akad nekik valaki.

Átlagos pasikat kell keresni, azoknak nehezebb nőt szerezni, ezért nagyobb eséllyel értékelnek majd.

júl. 23. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!